Обрізала волосся і зробила модну стрижку боб-каре: як дружина Винника Таюне переживає нові захоплення чоловіка

Співачка Таїсія Сватко, відома під псевдонімом Таюне, з кожним роком все більше підкорює українську естраду та завойовує все ширшу аудиторію своїх слухачів. Створювати хіти їй допомагає власний чоловік — Олег Винник. Артистка працює в нього на бек-вокалі, але паралельно розвиває й сольну кар'єру.

Таїсія Сватко відома широкій аудиторії як тендітна та ніжна виконавиця Таюне. Свій творчий шлях вона розпочала як бек-вокалістка головного вовка вітчизняної естради — Олега Винника. І хоча сама пара не зізнається, що між ними, окрім робочих стосунків, вже давно подружнє життя, журналісти та прихильники впевнені — зірки вже довгі роки разом.

Олег і Таїсія познайомилися ще в студентські роки, коли разом навчалися у Канівському музичному училищі. За слухами, саме тоді вони й зірграли своє весілля. А після випускного переїхали до Німеччини набиратися досвіду та грати в мюзиклах. Закордоном народився їхній син, якого пара також приховує.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Після повернене на Батьківщину зіркове подружжя продовжило займатися улюбленою справою — дарувати свій вокал і талант слухачам. Щоправда Олег став головною зіркою, а Таїсія перший час скромно стояла за ним та була бек-вокалісткою.

Пізніше чоловік почав писати хіти й для коханої. Сьогодні Таюне виступає як запрошена зірка на концертах Винника, а також як сольна вокалістка на різних заходах. Окрім того, артистка почала працювати й над власним іміджем та стилем. Співачка не боїться експерементувати із зовнішністю.

Таюне оновила імідж та заворожила всю мережу
Таюне оновила імідж та заворожила всю мережу

Зараз обраниця Винника надає перевагу довгому хвилястому волоссю. Проте на фан-сторінках Таїсії можна зустріти її з абсолютно іншою стрижкою. У мережі нещодавно з’явилося фото, де артистка співає зі стильним боб-каре. Прихильники відзначили, що бачити зараз таку Таюне незвично, просте такий образ їй так само пасує:

  • “Шикарна блондинка”;
  • “Богиня всесвіту краси”;
  • “Моя красуня найкраща”, — пишуть коментатори.

Схожі статті