Колишня дружина Віктора Павліка готує йому та Репяховій розплату: напише мемуари про походеньки співака

Колишня дружина заслуженого артиста України Віктора Павліка Лариса Созаєва перейшла з Фейсбуку до Instagram і тепер псує життя нинішній благовірній співака. Жінка вважає, що їй також є що розповісти, і тепер не соромиться ділитися своєю версію подій, деталі яких постійно потрапляють до преси.

Розлучення Віктора Павліка з третьою дружиною Ларисою досі у всіх на вустах, адже вона не дає про себе забути. Це неабияк хвилює концертну директорку співака, яка тривалий час була його коханкою, а потім стала його дружиною. За перепалками жінок в соціальній мережі спостерігати цікаво і навіть захоплююче. Адже кожна має що сказати і вивертає історію на свою користь.

Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою та їх покійним сином Павлом
Колишня дружина Віктора Павліка готує йому та Репяховій розплату. Співак з екс-дружиною Ларисою та їх покійним сином Павлом

Лариса Созаєва збирається писати мемуари

Всім добре відомо, що нинішня дружина Віктора Франковича заробляє за допомогою особистого блогу. Катерина активно висвітлює усі проблеми, з якими їй та її чоловіку доводиться зіштовхуватися впродовж дня, а також ділиться усіма своїми емоціями, навіть самими негативними. Частіше за все їх викликають або третя дружина її чоловіка, або преса, яку дівчина щиро ненавидить.

Колишня дружина Віктора Павліка готує йому та Репяховій розплату

Вочевидь, Лариса, зрозумівши, що Репяхова добре заробляє на цій справі, вирішила не пасти задніх і також підключилася до публічного життя. Усе почалося зі створення особистої сторінки в Інстаграм і влаштованого скандалу у той самий день. Тепер вона має намір написати мемуари, у яких точно не пропустить численні зради свого чоловіка і опише все у деталях. Зважаючи на велику аудиторію, яка вже зібралася навколо цих трьох, книга дійсно буде мати успіх, навіть якщо буде написано відверто погано. Адже головне, що очікують від цієї роботи підписники Лариси — це щирість та емоція.

Схожі статті