Від Влада Ями до заможних бізнесменів: як виглядають та чим займаються усі чоловіки Наталі Могилевської

46-річна Наталя Могилевська встигла побудувати успішну кар'єру співачки, спробувати себе в ролі актриси та телеведучої. Окрім того, вона допомагає й молодим артистам - Наталя була продюсеркою "Фабрики зірок 2" та створила декілька успішних проєктів. Проте в особистому житті виконавиця продовжує шукати своє щастя.

Наталя Могилевська зараз продовжує шукати свого єдиного та не втрачає надію побудувати міцну та дружню родину з дітьми та коханим чоловіком. Артистка вже мала декілька спроб створити сім’ю, проте жоден із її романів не мав казкового фіналу.

Вперше виконавиця вийшла заміж у 2004 році. Її обранцем став український бізнесмен Дмитро Чалий. Олігарх та співачка зіграли яскраве весілля, на якому гуляв увесь вітчизняний бомонд. Проте ці стосунки не змогли пережити побут. Букетний період був наповнений романтики, а ось реальне сімейне життя виявилось не таким різнобарвним. Вже через півроку після церемонії пара подала на розлучення.

Наталя Могилевська та Дмитро Чалий
Наталя Могилевська та Дмитро Чалий

Уже через рік Могилевська зустріла нову любов. Цього разу її серце не встояло перед ще одним бізнесменом Єгором Долиніним. Для чоловіка роман з артисткою був не першим досвідом серйозних відносин – від першого шлюбу у нього вже було троє дітей.

Проте пара все рівно поринула в романтику: закохані почувалися надзвичайно щасливими. Але у 2011 році подружжя вирішило розійтися. Причина була банальною: Єгор хотів, щоб Наталя частіше була вдома та більше часу проводила з ним. Співачка, закохана у свою справу, була не готова відмовитися від концертних турів і виступів.

Наталя Могилевська та Єгор Долинін
Наталя Могилевська та Єгор Долинін

Після того ходили чутки про роман виконавиці та її партнера по шоу “Танці з зірками” Владом Ямою. Особливо багато про цю пару говорили після прем’єри пісні Наталі “Я сама выбирала этот танец”, в кліпі на яку знявся танцівник.

Наталя Могилевська та Влад Яма
Наталя Могилевська та Влад Яма

Проте ні Влад, ні сама Могилевська не підтвердили ці домисли. Мережа та ЗМІ “сватали” співачку з хореографом і режисером Раду Поклітару, проте й цей роман залишився лише вигадкою без підтвердження.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.