“Дитина з’явилася”: після таємного весілля Данилко з мамою Вєрки Сердючки зірки розсекретили поповнення

Чутки про службовий роман Данилка і мами Вєрки Сердючки, акторки Інни Білоконь, гуляють в публічному полі вже не перший рік. Але тепер у шанувальників з'явився привід думати, що зірки не лише побралися, а й стали батьками. Натяк на поповнення зробив сам Андрій.

Не лише сценічне життя запальної провідниці Вєрки Сердючки та її кумедної мами Інни Адольфівни цікавить фанатів. Особливий інтерес у публіки викликає все, що стосується особистого фронту. І хоча артисти дружать вже багато років, їм не перестають приписувати романтичні стосунки, які вони, мовляв, вправно ховають.

Насправді Інна заміжня за Олегом Білоконем, саме його прізвище вона і носить. Чоловік не полюбляє публічності, а знаменита дружина поважає бажання залишатися осторонь таблоїдів та не виносить подробиць сімейного життя широкому загалу. У пари є доросла донька Яна. В ЗМІ можна знайти інформацію про те, що вона вже зробила батьків бабусею і дідусем, однак це не підтверджено.

Інна Білоконь зі своїм чоловіком Олегом
Справжній чоловік мами Вєрки Сердючки Інни Білоконь

Андрій натомість жодного разу не представляв свою кохану, але фанати вважають, що у цьому немає потреби. Справа в тому, що в мережі можна знайти кадри, на яких Данилко і мама Вєрки Сердючки цілуються. Погодьтеся – на друзів не схоже.

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися

Нова хвиля чуток про службовий роман зірок здійнялася після появи Андрія в YouTube-шоу “Слава+“. Разом з ведучим він зіграв у гру “Збреши мені”, за правилами якої гість має збрехати, відповідаючи на питання. Так, коли Данилка запитали, чи був у нього романтичний зв’язок з Білоконь, він відповів заперечливо, після чого поспішно додав:

“Оце я ляпнув, звісно”.

Згодом після цього на офіційній сторінці артиста з’явилося несподіване фото, на якому зображені руки з каблучками та обійми Інни.

Версії коментаторів були різні – одні припустили, що Данилко одружився з мамою Вєрки Сердючки, а дехто навіть подумав про дітей:

  • “Дитина з’явилася. Ручку дитини видно”;
  • “Весілля, каблучки!”;
  • “Одружилися? Гірко!”;
  •  “Руки різні, і ручка дитинки є”, – пишуть фоловери.
Фанати підозрюють, що в Інни Білоконь та Андрія Данилка з'явилася спільна дитина
Фанати підозрюють, що в Інни Білоконь та Андрія Данилка з’явилася спільна дитина

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.