Як виглядає колишня дружина Сергія Притули, яку він полишив заради іншої: пізно помітив, яку красуню втратив

До зустрічі з коханою дружиною Катериною відомий український ведучий Сергій Притула був пов'язаний вузами шлюбу з іншою красунею, яка ніяк не поступається суперниці красою та розумом. Як вона виглядає та чому їхній шлюб розпався? Усі відповіді в статті.

Коли відомий український телеведучий Сергій Притула активно будував кар’єру на “Новому каналі”, ніхто й не підозрював, як виглядає його дружина. Жінка на ім’я Юлія, стала першою обраницею шоумена, але не змогла затриматися в його житті надовго.

Як виглядає колишня дружина Сергія Притули

Як виглядає колишня дружина Сергія Притули. Юлія Притула разом з другим чоловіком Борисом

В інтерв’ю журналістам програми “Зірковий шлях” Сергій Притула зізнався, що розлучення з Юлією відбулося за їхньою спільною згодою і стало логічним завершенням частих сімейних конфліктів та суперечок. За словами шоумена, вони намагалися зберегти сім’ю, проте було вже надто пізно. І коли їхній шлюб уже тріщав по швах у Сергія зав’язався роман із його продюсером Катериною Сопельник, яка у 2015 році стала його дружиною.

Як виглядає колишня дружина Сергія Притули. Весільна фотографія другої дружини зірки Катерини Сопельник

Зараз первісток Сергія Притули Дмитро, який народився в першому шлюбі, виховується на додаток вітчимом Борисом, з яким Юлія одружилася декілька років тому. Телеведучий не проти, і розумію, що зараз усі члени його великої родини абсолютно щасливі. До речі, з другою дружиною Катериною в нього народилося дві прекрасні донечки Соломія та Стефанія.

Остання з’явилася на світ у цьому році і займає добру частину контенту на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Instagram. На даний момент Сергій Притула як ніколи зайнятий саме сімейними справами і демонструє себе, як зразкового батька та чоловіка.

Схожі статті