Як виглядає син Надії Мейхер, через якого Меладзе звільнив її з “ВІА Гри”: майбутній мільйонер і красень

Українська співачка Надія Мейхер виховує сина та двох доньок. Артистка гордо носить звання багатодітної мами, при цьому їй вдалося побудувати успішну кар'єру - не лише виконавиці, а й актриси, телеведучої та навіть дизайнерки. Хоча через першу вагітність Мейхер могла залишитися без майбутнього на естраді.

Надію Мейхер навіть через двадцять років вважають однією з найбажаніших та найбільш привабливих жінок на українській естраді. Саме на початку нульових ще зовсім юною дівчиною вона прокинулася знаменитою. Мейхер стала учасницею першого складу легендарного жіночого колективу “ВІА Гра” разом із Альоною Вінницькою. Саме Надію називають улюбленицею продюсера Костянтина Меладзе.

Перший склад ВІА ГРИ
Перший склад ВІА ГРИ

Такий висновок щодо ставлення композитора до своєї підопічної прихильники групи зробили через один факт – Мейхер єдина, кому Меладзе дозволив повернутися до роботи в проєкті. Усього через два роки після заснування “ВІА Гри” улюблена “чорненька” слухачів зникла зі сцени: Надія завагітніла.

У 19 років вона зустріла своє перше кохання – бізнесмена Олександра Ліщенка. Співачка зізнавалася, вона настільки закохалася у чоловіка, що просто мріяла подарувати йому дитину. Тоді їй було абсолютно все рівно, як це вплине на її кар’єру.

Як виглядає син Надії Мейхер
Як виглядає син Надії Мейхер

Надя народила сина Ігоря у 2002 році. Проте стосунки з його батьком закінчилися розлученням. Ліщенко та Мейхер так і не встигли оформити свої відносини офіційно – декілька років жили у громадянському шлюбі. А згодом прийняли рішення розійтися.

Через рік Надія повернулася до “ВІА Гри” та стала учасницею “золотого складу” колективу разом із Вірою Брежнєвою та Анною Сєдоковою. А згодом зустріла своє нове кохання – бізнесмена Михайла Уржумцева, якому подарувала двох доньок.

Надія Мейхер зі своїм сином
Надія Мейхер зі своїм сином Ігорем

Ігорь цього року відсвяткував свій дев’ятнадцятий день народження. Хлопець також пробував себе у творчих кар’єрах – ще в сім років він дебютував як актор озвучки мультфільмів.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.