Молода дружина Павліка вибовтала справжні мотиви шлюбу з артистом: “Віктор ніколи мене не приваблював”

Молода дружина Віктора Павліка завжди здавалася навіть найвідданішим прихильникам музиканта не тою жінкою, яка має бути поруч з артистом. Їй часто закидали те, що дуже підозрілими є наміри молодесенької дівчини, яка вийшла заміж за чоловіка вдвічі старшого за себе. Катерина нарешті розкрила всю правду і вона може здатися неприємною.

Доля об’єднала серця Віктора і Каті у досить непростих для обох період.Чоловік з останніх сил рятував свого сина Павла, а молода директорка прокидалася кожного ранку, знаючи, що сьогодні у мережі її будуть засуджувати і насміхатися над нею. Службовий роман, який переріс у серйозні стосунки став надбанням всього інтернету.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Молода дружина Павліка вибовтала справжні мотиви шлюбу з артистом

Навіть зараз пристрасті не вщухають. Нещодавно екс-дружина співака почала вести активну блогерську діяльність, виставляючи на публіку весь пережитий у колишніх стосунках негатив. Знову на горіхи отримувала Катя.

Та, схоже гратися у милу дружину всеукраїнського улюбленця їй набридло. Репяхова вирішила чесно зізнатися, які ж наміри переслідувала, сказавши Віктору “Так” біля алтаря. Виявляється, артист, хоч і був кумиром, але ніколи його особистість не розглядалася дівчиною у якості партнера.

В інстаграмі вона розповіла так:

“Віктор ніколи не приваблював мене, як чоловік до спілкування з ним. І до Миколаєва я поїхала на концерт зі своїм хлопцем, точно не розраховувавши на знайомство”.

Молода дружина Павліка вибовтала справжні мотиви шлюбу з артистом

Цікаво, що юна фанатка одразу запам’яталася артисту. Річ у тім, що саме вона подарувала найбільший букет троянд. Та випадкова зустріч у коридорі готелі так і лишилася приємним сюрпризом для обох. Відносини зав’язалися у пари тоді, коли Катя почала працювати у майбутнього обранця. Репяхова і зараз допомагає коханому з виступами, організовує концерти. Навіть декрет не зупиняє жінку у роботі, а сам же артист – вже не кумир, а рідна душа та батько єдиного сина блогерки.

Детальніше про цей цікавий нестандартний союз дивіться у відео:

Схожі статті