Зовсім не колишня дружина Мозгова: Пономарьов вперше показав красуню, до якої втік зі шлюбу з Оленою

48-річний співак Олександр Пономарьов був справжньою зіркою на початку нульових. Тоді уся країна обговорювала не лише його нові пісні та кліпи, а й особисте життя. Про його шлюби та романи невтомно писала преса. Але сьогодні артист відмовляється від такої надмірної популярності та приховує подробиці своїх стосунків.

На зорі своєї кар’єри Олександр Пономарьов був надзвичайно популярним серед українських слухачок. Його неперевершений вокал і приваблива зовнішність зачаровували мільйонну аудиторію – зустрітися з кумиров мріяли тисячі жінок. Сам артист намагався будувати щасливе сімейне життя, однак декілька спроб закінчувалися розбитим серцем.

Першою дружиною народного артиста стала донька легендарного співака Миколи Мозгового – продюсерка Олена Мозгова. Пара прожила разом десять років, а жінка подарувала своєму колишньому доньку Євгенію. Окрім неї, Олександр виховував, як рідну, дочку Олени від її першого шлюбу.

Олександр Пономарьов з донькою Женею

Після розлучення дівчинка переїхала жити до батька. Артист зізнавався, що йому було надзвичайно складно самостійно виховувати Женю, проте він щасливий, що зміг для неї стати у тому числі й добрим другом.

У 2006 році уся країна говорила про новий шлюб Пономарьова. Цього разу його серце обрало студентку на ім’я Вікторія. Через рік після весілля дівчина подарувала йому сина Олександра. Проте й цей шлюб закінчився розлученням.

Олександр Пономарьов і Олена Мозгова
Олександр Пономарьов і Вікторія

Зараз Олександр не розповідає жодних подробиць свого особистого життя. Він зізнається, що має кохану жінку, але бажає зберегти її особистість та ім’я у таємниці, так як вже має гіркий досвід стосунків на широкий загал.

Єдина улюблениця, з якою співак не боїться знайомити своїх прихильників, – його собачка породи ши-тцу. Олександр лагідно називає її “Ши”.

Нещодавно Пономарьов показав, як його чотирилапа подруга готується до зими та приміряє нові обновки – теплі костюмчики та пов’язку.

Схожі статті