Чому Сергій Притула і Ольга Фреймут зникли з екранів як пара та більше не спілкуються: “Він сохне за мною”

Зірки "Нового каналу" Ольга Фреймут і Сергій Притула колись були нерозлучними на телебаченні. Безліч проєктів ведучі вели разом, їм навіть приписували роман, однак в один момент вони обірвали будь-які зв'язки одне з одним і з тих пір більше не спілкуються. Що розсварило зірок?

Дует Притула-Фреймут почався з ранкового шоу “Підйом”, де до них приєднався Олександр Педан. Що цікаво, його у романтичних стосунках з Олею не підозрювали, на відміну від Сергія. А от початком кінця існування цієї телевізійної парочки став несподіваний перехід Фреймут з Нового на 1+1, через що усій команді “Хто зверху?” довелося терміново шукати заміну та влаштовувати кастинги на роль нової ведучої. І це ще не враховуючи змін у вже затверджених сценаріях. Якраз тоді партнеркою Притули стала російська гумористка Катерина Варнава.

В інтерв’ю Анатолію Анатолічу Сергій зізнався, що як такої сварки між ним та Ольгою не було, але довіряти їй з того моменту він перестав:

“Якщо ти до мене по-людськи, то і я до тебе по-людськи. Я не можу спілкуватися з людиною, якій я не довіряю”.

Сергія Притулу і Ольгу Фреймут підозрювали в романі
Сергія Притулу і Ольгу Фреймут підозрювали в романі

Також Притула згадав випадок, який ще сильніше погіршив його думку про Фреймут. Сталося це кілька років тому, коли шоумен записував відео-привітання колезі з днем народження. Спочатку він засипав іменинницю компліментами, а другу половину ролику присвятив так би мовити внутрішнім підколам.

Тоді Оля вирізала з відео першу його частину та виклала цей фрагмент привітання у себе в Інстаграмі з натяком: “Дивіться, як Притула сохне за мною”. Сергія це обурило:

“Я для себе зробив висновки. Після цього перестав контактувати з людиною від слова зовсім, тому що я не знаю, яким боком це може мені вилізти ще в якийсь несподіваний момент життя”, – розповів Притула.

Сергій Притула
Сергій Притула перестав спілкуватися з Ольгою Фреймут

Цілком можливо, що своєю витівкою Фреймут могла підірвати довіру у шлюбі Сергія з лінійним продюсером Нового каналу Катериною Сопельник, адже ревнощі ніхто не відміняв.

Схожі статті