Як виглядає дружина Андрія Доманського, яка відбила його у Лідії Таран та нарешті вгамувала ловеласа

Андрій Доманський прославився своїм непідробним інтересом до слабкої статі. Український шоумен встиг побути у трьох шлюбах, один з яких був цивільним, і привів на цей світ аж пять дітей. Зараз телеведучий виховує ще й свого пасинка. Але риси зразкового сім'янина були йому властиві не завжди.

Андрій Доманський ніколи не був самотнім. І хоча його попередні стосунки тривали не надто довго, у сумі шоумен має велику кількість дітей та прекрасні відносини з усіма колишніми обраницями.

Так, коли зірка вирішив піти від першої дружини Юлі, він вже познайомився з Лідією Таран і, імовірно, закохався в неї. Однак, до шлюбу він виявився не готовим. Чоловіка навіть не переконала поява у цих стосунках донечки Василини. Згодом він згадуватиме, що Лідія була також не готова стати дружиною. Мовляв  увесь час вона лише один раз була в гостях у його мами.

Як виглядає дружина Андрія Доманського

Як виглядає дружина Андрія Доманського

Піти від телеведучої він вирішив доволі раптово, і так само раптово сповістив про це Таран. Як виявилося, Андрію було куди йти. У нього з’явилася інша жінка, яку звали Марина. Познайомилася вони на зйомках розважального проєкту про білявок, і серед учасниць опинилася саме наступна дружина Андрія.

Тоді він зрозумів, що зустрів ту, з якою хоче зі зустріти старість. Варто віддати належне, жінка приваблива та впевнена в собі. В цьому шлюбі у нього народилося ще двоє дітей.

Андрій і Марина Доманські
Як виглядає дружина Андрія Доманського

Також він виховує свого пасинка — сина дружини від першого шлюбу. Тепер знаменитість можна назвати справжнім татусем. Доманський якось згадував, що тільки зараз розуміє, наскільки велика на ньому відповідальність і намагається наздогнати усі ті роки, які витратив на неправильно розставлені пріоритети. У нього прекрасні стосунки навіть з найстаршим спадкоємцем Дмитром, якому нещодавно виповнилося 20 років.

Схожі статті