“На одній хвилі”: Алла Мазур вперше розповіла про особисте і показала чоловіка, з яким майже півжиття разом

Телеведуча Алла Мазур ніколи не розповідала про своє особисте життя. Зірка "ТСН" завжди приховувала будь-які подробиці щодо своїх романів чи прихильників - вона навіть не називає імені батька свого сина. Тож прихильники теледіви часом самі додумують деякі факти з особистого Алли.

Зірка телеканалу “1+1” Алла Мазур рік тому шокувала всю Україну відвертим зізнанням про своє здоров’я. Як виявилося, жінка більше року боролася з онкологією, через що тимчасово зникала з екранів. Проте ненадовго, вже під час реабілітації Алла повернулася до прямих ефірів, а зараз знову повноцінно взялася за роботу. До того ж вона передає свої знання іншим та навчає юних журналістів цієї непростої професії.

Сама Мазур почала свій шлях у журналістиці ще на початку 90-х, а з початку 1997 року вона працює в Телевізійній службі новин. Не дивно, що її називають однією з провідних ведучих на вітчизняному телебаченні.

Алла Мазур
Алла Мазур розповіла про особисте

У своєму особистому блозі телезірка не забуває ділитися з підписниками робочими моментами. Так вона опублікувала в мережі Інстаграм фото з чоловіком, який виявився шеф-редактором “1+1”.

“Коли ви з шеф-редактором на одній хвилі, то і одягаєтесь у правильній гамі, не змовляючись”, – підписала свій знімок Мазур.

Алла Мазур розповіла про особисте
Алла Мазур розповіла про особисте

Алла натякнула, що разом її колега одягнений у жовту футболку, в той час як вона сама приміряла блакитну сукню. Тож фото вийшло доволі патріотичним у кольорах прапору України.

Нагадаємо, що 56-річна Алла Мазур самостійно виховує тринадцятирічного сина Артема. Імені батька дитини жінка жодного разу не назвала на жодному із інтерв’ю, тож її особисте життя залишається справжньою загадкою для усіх прихильників. При будь-якій спробі колег-журналістів дізнатися якийсь факт щодо цієї теми, Мазур тактовно відмовляється відповідати та змінює тему розмови.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".