Лідер гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк розлучається з дружиною: як виглядає красуня, яка розбила пару?

Фронтмен українського гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк офіційно розлучається з дружиною Ганною Копиловою. Пара була одружена 11 років. Так, 5 листопада у Шевченківському суді Києва було заплановано слухання про розірвання шлюбу музиканта та режисерки.

Днями стало відомо, що 41-річний фронтмен гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк офіційно розлучається з дружиною Анною Копиловою, донькою колишнього голови “НАК Нафтогаз України”, Вадима Копилова.

Андрій Хливнюк розлучається з дружиною

Андрій Хливнюк з дітьми
Андрій Хливнюк розлучається з дружиною після 11 років спільного життя

Інформація надійшла з  Шевченківського суду Києва, де і було заплановано слухання про розірвання шлюбу Андрія та Анни. Варто відмітити, що зіркова пара виховувала разом двох дітей — доньку Олександру та сина Івана.

Андрій Хливнюк розлучається з дружиною після 11 років спільного життя. Зірка разом з дітьми Олександрою та ІваномПро розрив пари стало відомо ще в 2020 році, але Андрій Хливнюк відреагував на запитання про статус його відносин з дружиною дуже бурхливо. Чоловік розгнівався через те, що у його особисте життя лізуть сторонні люди і дав зрозуміти, що не має наміру відповідати.

Андрій Хливнюк на сцені
Андрій Хливнюк розлучається з дружиною

Про те що у Хливнюка були стосунки з іншою жінкою під час шлюбу відомо точно. Про це журналістам повідала Наталія Гоций, яка нещодавно знялася у кліпі гурту “Бумбокс”. Вона чесно розповіла, що перебувала у романтичних відносинах з артистом, але вони зійшли нанівець.

Весілля пари відбулося у 2010-му, а шлюбне життя зіпсовано плітками про невірність артиста та проблеми. Як родина на даний момент буде розподіляти батьківські обов’язки, і чи взагалі має такі плани достовірно невідомо. Як і немає жодної інформації про нову обраницю музиканта. До речі, обидва на засідання суду не явилися, відправили своїх адвокатів, щоб закрити справу без їхньої присутності. Цілком імовірно, що партнери не мають жодних претензій одне до одного.

Схожі статті