Оля Цибульська показала, як жила до зустрічі з Дзідзьо: сільська хата та одна кровать на двох з братом

Оля Цибульська зрідка ділиться особистими світлинами своєї родини та розповідає про минуле. Артистка вперше наважилася показати, як жила до слави і популярності. Виявляється, кар'єра знаменитості змінила геть усе у її долі.

Ольга Цибульська. Творчий шлях цієї артистки непростий. Її знають, як співачку, але мало хто пам’ятає, що насправді становлення почалося з кар’єри телеведучої. До речі і зараз зірку можна побачити у цій ролі. Любов же до музики була у дівчини завжди. Проте, як виявилося, батьки не одразу погодилися з думкою про те, що донька поважного юриста та борця з економічною злочинністю буде розважати публіку.

Оля Цибульська з сином
Оля Цибульська показала, як жила до зустрічі з Дзідзьо

Що відомо про минуле Ольги Цибульської?

Зараз ця успішна жінка і мати живе у столиці. У київську школу пішов її малолітній син Нестор. Втім сама Оля – пані з Рівненщини. Її рідним містом є Радивилів. Там вона народилася, але дитинство пройшло за словами зірки в смт Рокитне. Вперше артистка показала, де жила там. Хата прабабусі стала колискою для майбутньої знаменитості.
Убрання вражає скромністю: невибагливий дизайн стін, просте ліжко та образи святих над нею.

Оля Цибульська показала, як жила до зустрічі з Дзідзьо

Співачка зазначає, що коли була маленька, спала на цьому ліжку разом зі своїм братом, адже більше не було місця. Воно застало ще дуже зворушливий момент, коли маленького правнука принесли своїй літній родичці. Цибульська пригадала, що тоді просльозилася.

Оля Цибульська показала, як жила до зустрічі з Дзідзьо

Справжньою гордістю місцини є дерево. Дуб росте на подвір’ї вже цілих 100 років. Його висадив прадід знаменитості. Також пригадала Оля, що на хуторі жили ще й її двоюрідні бабуся з дідусем. Дітей у них не було, зате піклувалися про цілу зграю козеняток.

Зараз родинна хата стала гарним спомином для популярної жінки. Життя змінилося і її сімейство нині може дозволити собі столичні апартаменти.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.