Ірина Білик вирішила повернути Аслана Ахмадова? Зі сторінки сина опублікувала жалісливе відео до ексчоловіка

Ірина Білик і Аслан Ахмадов здавалися зразковою парою. Та подружжю не судилося відсвяткувати навіть 10-ту річницю шлюбу. Норовлива білявка полишила свого іноземного обранця і повернулася до одинокого життя. Щоправда, цей союз їй приніс чарівного сина, який навіть зараз сумує за татом.

Табріз Ахмадов дитина дійсно незвичайна. Він не просто черговий зірковий малюк, який народився зі срібною ложкою у роті, а карапуз, якого мамі Ірі подарувала доля і наука. Артистка скористалася послугами сурогатної матері, адже фізично вже б не змогла виносити немовля.

Народився Табріз у 2015 році. Хлопчик – кохана дитина своїх мами й тата. Аслан, навіть розлучившись з Іриною, все одно приїхав до дитини в українську столицю. Хоча сама Білик нарікає: до цього спілкувалися в основному онлайн.

Ірина Білик вирішила повернути Аслана Ахмадова

Цікаво, що у Табріза є власна сторінка в Інстаграмі. Там хлопчик вирішив звернутися до батька. В акаунті показано відео, а у підписі до нього щире дитяче:

“Сумую за татом”

Примітно, що сам батько лишив творчість сина без уваги.

Чому підозри пали саме на те, що українська Примадонна власноруч опублікувала даний пост? Все просто: в описі профілю малюка зазначається, що його сторінку веде мама. Дійсно, Табріз ще досить замалий, аби проводити час у мережі й тому довірив цю справу ненці.

Ірина Білик вирішила повернути Аслана Ахмадова

Ірина Білик планує вшосте вийти заміж?

Співачка 5 разів жила у цивільному та офіційному шлюбі. Її чоловіками були Юрій Нікітін, Дмитро Коляденко та інші знаменитості. Скоро Ірина відсвяткує 5 ювілей, але жінка досі вважає себе нареченою. Співачка не виключає, що ще може зустріти свою половинку.

До речі, від другого шлюбу у співачки є син. Він вже абсолютно дорослий хлопець, який стоїть на порозі створення власної родини. Звати його Гліб і для Ірини він – справжня надія та опора. До появи брата поставився з радістю та ентузіазмом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.