Інна Білоконь показала дорослу доньку і вразила її схожістю з Данилко: “Ось справжня спадкоємиця Андрія”

Вірна партнерка Андрія Данилка по сцені Інна Білоконь є матір'ю двох дорослих дітей, і до того ж дуже вродливих. Однак, публічність їхньої мами неабияк привертає увагу аудиторії до них, і ця увага часом може викрити речі, про які близьке оточення змовчить.

Тривалий час сценічна мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь приховувала своє особисте життя від преси та фанатів. Це зіграло на руку її сім’ї, але і створило деякі проблеми для артистки. Наприклад, її підозрювали у романі з Андрієм Данилко ледь не 15 років, і як би не сімейні фото, ніхто б не повірив в відсутність почуттів між ними.

Інна Білоконь показала дорослу доньку

Тим паче, що зірки неодноразово гралися з вогнем і інтригували мережу публічними поцілунками в губи. Так, скандальне фото пари у Флориді досі вважають доказом роману між Андрієм та Інною.

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Інна Білоконь показала дорослу доньку. Фото Андрія Данилка та його партнерки біля елітного готелю у Флориді

Не так давно акторка стала користувачку соціальних мереж і почала активно викладати на особистій сторінці в Instagram свої фото, а також світлини своїх дітей.

У кадрі, який публікувала Білоконь, постали її чоловік, який зараз живе у Полтаві, а також старша донька Яна, яка нещодавно подарувала мамі онука. Реакція користувачів мережі на оновлення сторінки Інни відреагували дуже позитивно.

Інна Білоконь показала дорослу доньку. Скріншот коментарів під публікацією Інни Білоконь

Але деякі не змогли втриматися і додали, що Яна дуже схожа на близького друга сім’ї — Андрія. Вочевидь, мався на увазі Данилко.

Нагадуємо, що не так давно Народний артист України Андрій Данилко втратив свою матір. Рік тому з життя пішла єдина близька людина артиста. Про трагедію він наважився розповісти лише зараз. За будинком померлої наглядають родичі, а от артист не може наважитися повернутися до рідного села.

Схожі статті