Екс-коханка Вакарчука зухвало нагадала йому про себе: народження малюка зірки нічого не змінює

Христина Соловій та Святослав Вакарчук — потужний творчий тандем, який свого часу підживлювався не тільки натхненням, але й почуттями, що виникли під час співробітництва. Зараз їхні дороги розійшлися, але зв'язок нк розірваний. Христина так само присутня у житті метра.

28-річна виконавиця Христина Соловій тривалий час підозрювалася фанатами у романі зі своїм продюсером Святославом Вакарчуком. Журналісти намагалися допитатися у дівчини, чи правда це. І заперечень не почули.

“Ви подивіться на мене, якби у мене не було кохання, я б так не виглядала як зараз”, – відповіла Соловій на запитання про стосунки з Вакарчуком.

Втім, це давно пройдений етап. Артист знайшов жінку, яка народила йому первістка Івана, а Христина, хоча і підтримує зв’язок з зіркою, шукає свою любов деінде.

Екс-коханка Вакарчука зухвало нагадала йому про себе

Екс-коханка Вакарчука зухвало нагадала йому про себе

Днями Христина гучно нагадала про себе і Вакарчуку, і фанатам — показала обкладинку другої частини її музичного альбому “Rosa Ventorum”. Першу частину представили ще наприкінці травня. Артистка анонсувала прем’єру на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Для обкладинки Соловій постала перед об’єктивом фешн-фотографа Соні Плакидюк.

На знімку зірка прикриває себе руками, щоб не показати зайвого. Образ вона доповнила рожевою фатою. Шанувальники написали в коментарях, що з нетерпінням чекають на нову частину альбому. Але знайшлися і ті, хто засудив вибір дівчини та нагадав їй про її колишнє амплуа сором’язливої молодиці.

Екс-коханка Вакарчука зухвало нагадала йому про себе

Нагадуємо, що навесні стало відомо про розлучення Святослава Вакарчука та його дружини Лялі після 20 років спільного життя. Через декілька місяців стало відомо, що у виконавця з’явився первісток Іван від коханки. Новини настільки шокували екс-обраницю музиканта, що вона потрапила до лікарні. Зараз займається колишня дружина Вакарчука, і як переносить інформацію про нього невідомо.

Схожі статті