Тремтіла голова та відчувався нервовий тік: нове відео з 74-річною Софією Ротару схвилювало зірок і фанатів

74-річна співачка та народна артистка України Софія Ротару неабияк схвилювала користувачів мережі. В Інтернеті з'явилося відео з вручення нагороди "Національна легенда України", яке проходило на території Маріїнського палацу. На кадрах помітно, як у виконавиці тремтить голова.

В мережі почали активно розповсюджувати уривок з нагородження премії “Національна легенда України”, на якій фігурує народна артистка України Софія Ротару. Хоча сама подія відбулася в Маріїнському палаці ще влітку, відео зі співачкою стало популярним лише зараз.

Справа у тому, що одна із користувачок мережі, яка переглядала запис трансляції з церемонії, помітила, що в 74-річної Софії Ротару неприродньо труситься голова. Зараз це відео поширюється у мережах Tik-Tok і Telegram.

Прихильники артистки відразу почали припускати, що вона могла просто перехвилюватися, саме тому з’явилася така реакція. Дехто писав про те, що це може бути брак відеомонтажу. Однак знайшлися й ті фанати, які не на жарт злякалися за здоров’я улюбленої співачки. Коментатори натякали, що виконавиця має тремор, який може бути симптомом хвороби Паркінсона.

Софія Ротару
Софія Ротару

Нагадаємо, що фанати Софії Михайлівни вже не вперше ставлять їй “діагноз” Паркінсона. Вперше чутки про хворобу артистки з’явилися декілька місяців тому, коли в мережі з’явилося відео з виступу Ротару в Німеччині. На ньому помітно, як артистка ледве не впустила мікрофон через тремтячі руки.

Однак рідна сестра співачки Ауріка Ротару запевняє, що це все просто чутки, а Софія проживе ще довго та щасливо, не зважаючи на усі неправдоподібні домисли. Сама артистка ніяк не коментує новину щодо її хвороби.

Софія Ротару з сестрою Аурікою
Софія Ротару з сестрою Аурікою

Слова Ауріки не змогли заспокоїти усіх прихильників Софії Михайлівни, тож вони продовжують переживати за здоров’я улюбленої артистки та висловлюють їй у коментарях побажання усього найкращого та довгих років життя.

Схожі статті