Ніна Матвієнко зізналася, що ненавиділа своїх батьків та ховалася від них на кладовищі: “Найстрашніші люди”

Народна артистка України Ніна Матвієнко останнім часом дає все більш відверті інтерв'ю, під час яких ділиться раніше невідомими подробицями особистого життя. Виявилося, що стосунки майбутньої зірки з батьками були настільки складними, що вона їх ненавиділа.

Ніна Матвієнко стала багатодітною мамою, але не такою багатодітною, як її батьки. Співачка була п’ятою з одинадцяти дітей в родині. Жили вони в селі, де було повно фізичної праці, тож цим зірку не налякаєш, однак деякі суворі реалії того життя ледь не зламали маленьку Ніну.

У програмі “Кондратюк у понеділок” Матвієнко відверто розповіла, що в дитинстві вона була не такою, як її брати і сестри, адже завжди мала крихку творчу душу. Через це Ніна не могла прийняти той факт, що батьки різали скот, який вирощували, а іноді їй доводилося ще й брати в цьому участь:

“Я їх не любила – ні батька, ні матір. Я їх ненавиділа всією силою в дитинстві. Я вважала, що це найстрашніші люди, бо вони ріжуть телят, бо вони їдять це все, а я супротивлялася. Потім я теж уже їла, Мусила, бо ти ж хочеш їсти”.

Ніна Матвієнко зізналася, що ненавиділа своїх батьків
Ніна Матвієнко зізналася, що ненавиділа своїх батьків

Дівчинка дуже боялася свого батька, адже він не просто просив дітей допомагати в забої скота, а примушував їх це робити:

“Я тікала, я ховалась, на кладовище бігла, бо воно в нас поруч під хатою, на дереві сиділа. Я з могилами розмовляла, кажу: “Чого вони такі, чого?!”. Я не була така як всі, я тепер починаю розуміти, як я вижила? Наївна така, довірлива… Як я вижила? Бути дівчиною до 25 років, в такому жаху вирости…”, – поділилася Ніна Митрофанівна важкими спогадами.

А от з братами і сестрами Матвієнко підтримує теплі сімейні стосунки. Також народна артистка нещодавно зізналася, що попросила свого чоловіка Петра Гончара покинути її, адже все життя вона сама забезпечувала сім’ю і в домі від нього “вже ніякого толку”.

Ніна Матвієнко розійшлася з чоловіком після 50 років у шлюбі
Ніна Матвієнко розійшлася з чоловіком після 50 років у шлюбі

Тим більше, що місця там немає зараз – разом з Ніною Матвієнко також живуть Тоня і Арсен Мірзоян з дочкою, старша онучка Уляна з хлопцем, і ще син Іван, який повернувся з монастиря.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.