Дан Балан з розмахом відгуляв весілля з українкою: наречена — світська красуня з немаленькими статками

Молдавський мачо Дан Балан гучно відгуляв весілля в Києві. Нещодавно у мережі з'явилися перші кадри з торжества, яке вже стало головною темою для глянців та усіх вітчизняних ЗМІ. Наречена вразила своєю дивовижною красою, коштовною сукнею та бездоганним смаком.

Днями відома українська телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка віднедавна стала зіркою плюсів, відгуляла гучне весілля разом зі своїм казахським мільярдером Алмазом у центрі Києва. Торжество стало найгучнішого подією за багато місяців, адже було відсвятковано на широку ногу. Зіркове подружжя не шкодувала фінансів на розваги для своїх гостей, і справило враження не тільки на представників світського суспільства, але й на всю Україну.

Дан Балан відгуляв весілля

Так, ведучим торжества став Тимур Мирошниченко, а серед запрошених артистів були Дан Балан та Андрій Данилко, які розважали гостей увесь вечір.

Сама наречена Онуфрійчук постала перед гостями у двох весільних сукнях, одне з яких важило сорок кілограмів і готувалося декілька місяців.

Зараз ексклюзивні фотографії зі свята з’явилися в усіх глянцях та авторитетних виданнях. Світський захід був влаштований зі смаком, і коштував не один десяток тисяч доларів винуватцям торжества.

Варто відмітити, що весною Іванна Онофрійчук та її чоловік в Алмаз вже відгуляли весілля на Мальдівах. Туди Дан Балан також був запрошений у якості артиста. Після цього пара переїхала жити до Швейцарії, але насолоджувалася шлюбним життям недовго, адже телеведуча взяла участь у зйомках танцювального проєкту.

Нагадуємо, що про обраниць Дана Балана на даний момент достовірно нічого невідомо. Артист є прихильником коротких романів, які влаштовує собі за місцем свого знаходження. Так, останні декілька років він крутив інтрижки з українками. Одною з них була харківчанка Анастасія, а інша була безпосередньо частиною команди на Голосі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.