Джамала залишила сім’ю та вирушила до Італії відпочивати з коханим: вже засвітилася поруч з італійцем

Українська співачка Джамала залишила 2 синів в Україні та вирушила разом з чоловіком на відпочинок до Італії. Про цю подорож вона мріяла дуже давно, адже увесь час була вимушена виконувати обов'язки матері. Як проводить свій час зірка та з ким саме, читайте у нашій статті.

Днями відома українська співачка Джамала повідомила своїх підписників про те, що залишає кордони України заради відпочинку. Знаменитість не одразу відкрила місце призначення, а вирішила пограти з користувачами, які намагалися самотужки відгадати, що ж вибрала зірка. Згодом з’ясувалося, що Джамала обрала Італію.

За кордон вона відправилася разом з чоловіком. Діти залишилися вдома. Імовірно, з бабусею або найближчими родичами.

Джамала вирушила до Італії відпочивати з коханим

Нещодавно на особистій сторінці Джамали в соціальній мережі Instagram з’явилися перші кадри з її італійських канікул. Вочевидь, пам’ятники та предмети мистецтва подобаються їй більше, ніж будь-що, тому серед перших знімків поруч з співачкою з’явився чорнявий красень.

Джамала залишила сім’ю та вирушила до Італії відпочивати з коханим

Сеіт-Бекір не пасе задніх і також активно фотографується.

Нагадуємо, що декілька місяців тому прогримів скандал за участю Джамали. Виявляється, співачка без попередження розірвала стосунки зі своїм продюсером Ігорем Тарнопольським, з якими співпрацювала 11 років. Причину такого вчинку вона не пояснила, але обіцяла фанатам, що усі права на пісні та кліпи поверне собі.

Варто відмітити, що й Ігор немає поняття, чому зірка раптово вирішила піти від нього. Втім, така поведінка Джамали не новина, адже 11 років тому вона теж саме провернула з Оленою Коляденко. Імовірно, тепер Джамала буду працювати без продюсера, адже це великі гроші, які йдуть у чужу кишеню. Шанувальникам творчості співачки залишається чекати на її вердикт.

Схожі статті