Весілля могло б і не бути: хто та чому змусив одружитися Аллу Пугачову та Кіркорова, який досі її кохає?

Кохання Алли Пугачової та Філіпа Кіркорова досі викликає багато питань в аудиторії. Партнери не зберігали вірність у шлюбі, постійно ставали об'єктами пересудів. Але артист навіть після стількох років життя на відстані з колишньою дружиною не припиняє говорити їй про свої почуття і навіть назвав доньку в її часть.

Шлюб Алли Пугачової та Філіпа Кіркорова свого часу став справжньою сенсацією. Примадонна та поп-король возз’єдналися і стали головною парою російського шоу-бізнесу. Про такий тандем годі й мріяти.

Хто та чому змусив одружитися Аллу Пугачову та Кіркорова

Криза у стосунках

Але протривав союз зовсім недовго. Чи то різниця у віці завадила партнерам налагодити стосунки, чи то надлишкова увага аудиторії вплинула на відсутність щастя, але Алла Борисівна та Філіп Бедросович розсталися зі скандалом.

В останній рік їхнього шлюбу навколо Кіркорова ходила маса чуток. Мовляв, він зраджує законній дружині зі своєю підопічною Анастасією Стоцькою. Цьому сприяли маса фото-фактів, а також спільна робота над мюзиклом, де артисти брали участь в неоднозначних сценах.

Пугачова не відставала від свого благовірного, і весело проводила час у компанії молодого гумориста Максима Галкіна, який молодший за неї на 27 років. В один прекрасний день артистка повідомляє, що покидає Філіпа і за короткий відрізок часу виходить заміж за юного фаворита. Тоді ЗМІ не припиняли говорити про не щирі наміри Максима. Мовляв, і шлюб протриває недовго, і Алла Борисівна залишиться без половини свого майна. Втім, зараз пара виховує двійнят, і неодноразово довела, що вік коханню не перепона.

Хто та чому змусив одружитися Аллу Пугачову та Кіркорова

Хто та чому змусив одружитися Аллу Пугачову та Кіркорова

А нещодавно з’ясувалося, що шлюб зірок з самого початку мав дуже хитку основу. Виявляється, він був укладений завдяки Барі Алібасову, який запропонував Примадонні привернути увагу громадськості у такий неординарний спосіб. Та й Філіппа Кіркорова завжди вважав “славним хлопцем”. Про це стало відомо під час інтерв’ю Володимира Політова Борису Корчевнікову. Алла Борисівна вирішила, що це був би непоганий інфопривід і прийняла пропозицію.

Схожі статті