Оля Цибульська розцілувала власне відображення в дзеркалі і анонсувала альбом

Відома українська співачка Оля Цибульська зізналася в любові до себе і назвала дату виходу свого альбому.

Популярна українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська оригінально анонсувала вихід свого дебютного альбому.

На своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала пікантне відео. На ньому співачка у мереживному боді, яке вдало підкреслює жіночні форми зірки, цілує власне відображення в дзеркалі.

Доповнила відеоролик співачка інтимними зізнаннями про невпевненість в собі і нелюбові до себе, яку вдалося подолати. Співачка зізналася, що вважала інших гарнішими і розумнішими за себе, мучила себе мучним, неприємними людьми і нецівими книжками та фільмами.

Але тепер Оля Цибульська зізналася в любові до себе і потішила фанатів новиною про вихід альбому 13 листопада.

Зазначимо, що Оля почала творчу кар’єру у шоу-бізнесі ще в 2007 році, коли перемогла у «Фабриці зірок». Після тріумфу у вокальному шоу Цибульська стала солісткою групи «Небезпечні зв’язки», і спільно з Олександром Бодянським записала перший кліп. Однак гурт проіснував недовго і в 2009 році Оля почала сольну кар’єру. Шанувальники полюбили такі хіти співачки, як «Сукня біла», «Чекаю.Цьом» в дуеті з Дзідзьом, однак альбому в артистки не було. Тепер Цибульська, схоже, вирішила виправити це непорозуміння.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

«Вау. Так гарно. Чекаю з нетерпінням альбом», «Оля, дякую!!! Бути справжньою, без притворства, це велике мистецтво життя, жити і насолоджуватись!!! Браво! Бережи Вас Боже!» «Просто немає слів від захоплення. Це так… ВАУ», – відреагували фанати Цибульської на її відеоролик.

 

Схожі статті