Яким був перший зять Ніни Матвієнко? Нагородив Тоню дитиною і зник, полишивши рідне дитя Мірзояну

У житті доньки Ніни Матвієнко Тоні сталося два шлюби, один з яких був нещасливим. Однак, в результаті цього союзу народилася прекрасна дівчина, яка називала відомого українського виконавця Арсена Мірзояна вітчимом. Як виглядав її справжній біологічний батько, і чому він пішов з родини?

Зараз донька легендарної української виконавиці Ніни Матвієнко Тоня щаслива мама і дружина. І хоча їй, як і всім жінкам, свого часу довелося пройти через складні часи, вона змогла зберегти любов у своєму серці та побудувати щасливе життя з новим обранцем.

Перший чоловік Тоні Матвієнко

Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна
Яким був перший зять Ніни Матвієнко

З першим чоловіком майбутня співачка познайомилася ще в школі. Стосунки розвивалися дуже швидко, і згодом переросли в бурхливий роман. Перше кохання знаменитості був на шість років старшим за неї. Коли народилася їхня Уляна Тоні було всього 17 років. Про свою ранню вагітність співачка дуже боялася зізнатися батькам, але вони прийняли свою доньку та брали активну участь у вихованні онучки.

Арсен Мірзоян викрив несподівані деталі шлюбу з Тонею Матвієнко
Яким був перший зять Ніни Матвієнко

Одразу після народження дівчинки стосунки між молодятами почали раптово псуватися. І так тривало недовго — шлюб розпався і чоловік пішов з родини. Варто відмітити, що старша донька Тоні, за її словами, дуже схожа на її колишнього чоловіка. Роками згодом артистка знайшла свою долю в особі Арсена Мірзояна, який одразу ж зробив її матір’ю вдруге, і став батьком дівчинки Ніни. З Уляною він налагодив прекрасні стосунки.

А от Ніна Митрофанівна не хотіла приймати чоловіка. Так як в Арсена була інша сім’я з двома дітьми, вона вважала це неправильним. Вона зробила усе, що від неї залежало, щоб вберегти доньку від неправильних рішень. Однак, згодом виявилося, що рішення було правильним. Арсен залишив усе своє майно колишній дружині, і побудував нове життя з Тонею, яку зробив щасливою.

Схожі статті