Куди зникли зі сцени брати Борисенко та як зараз виглядають Сашко і Вова: “Змінилися обставини”

Талановиті та співочі брати-близнюки Борисенко вмить закохали в себе всю країну після появі на "Фабриці зірок". Для української сцени такий дует був унікальним і доволі успішним, однак вже давно хлопці не світяться на музичному олімпі. Куди ж вони зникли та чи збираються повертатися в шоу-бізнес?

Сашко і Вова Борисенки співають з раннього дитинства. Завдяки тому, що вони ніколи не лінилися, змогли досягти успіху та пробитися на велику сцену. Справжню популярність братам принесла участь у “Фабриці зірок-3”, куди вони потравили, до речі, схитрувавши. На момент кастингу хлопці були неповнолітніми, тому збрехали про свій вік.

Брати Борисенки зайняли 4 місце, після чого стали учасниками музичного конкурсу “Фабрика суперфінал”, де здобули приз глядацьких симпатій, а разом з тим і можливість зняти дебютний кліп. Після закінчення проєкту Олександр і Володимир підписали контракт з “Новим каналом”, записали 11 пісень та зняли 4 відеокліпи.

Співаки давали багато концертів, армія їх фанатів, зокрема фанаток, невпинно зростала, але з часом вони зникли з радарів преси.

Брати Борисенко зникли зі сцени на піку популярності
Брати Борисенко зникли зі сцени на піку популярності

Зі спадом популярності брати Борисенко зосередилися на особистому житті. Сашко три роки зустрічався зі значно старшою за себе жінкою, з якою згодом розійшовся. Другим серйозним коханням стала акторка Марія Івашечкіна, однак і з нею побудувати родину не вдалося.

Сашко Борисенко та його колишня дівчина-акторка
Сашко Борисенко та його колишня дівчина-акторка

Вова ж перевершив брата і встиг офіційно розпрощатися зі статусом холостяка. Ще на “Фабриці зірок” він познайомився зі співачкою Любов’ю Юнак (Лавіка), яка стала його дружиною. Вони здавалися ідеальною парою, проте після шести років разом подружжя розлучилося:

“Змінилися обставини. Її щось перестало влаштовувати в мені, а мене – в ній. Ми просто почали сваритися. Битовуха, непорозуміння… Не знаю. Вона зробила перший крок, і я погодився. Це був достатньо сильний удар для мене”, – розповідав Вова.

Лавіка і Вова Борисенко розійшлися
Лавіка і Вова Борисенко розійшлися

Цей період видався для хлопця складним, тому братам Борисенко довелося тимчасово поставити музичну кар’єру на паузу. Зараз Сашко і Вова потроху повертаються в шоу-бізнес, пишуть нові пісні та виступають як дует BRO.

Брати Борисенко зараз
Брати Борисенко зараз

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.