“Діагноз – анорексія”: після третіх пологів Катя Осадча вихудла до невпізнаваності. Фанати б’ють тривогу

Катерина Осадча завжди вирізнялася худорлявою статурою. Недарма популярну зірку, за часів молодості, запрошували на роботу різні модельні агентства. Нещодавно артистка вразила новою світлиною, де навіть фанати помітили великі зміни у фігурі, і вони не у найкращий бік.

Катерина Осадча. Одвічна ведуча “Світського життя” цього року сама стала головною героїнею світських хронік. Таємна вагітність, народження третього сина та раптове схуднення – все це неабияк цікавить прихильників теледіви. Ведуча опублікувала нові світлини, де показала, як виглядає після кількох місяців з моменту останнього відвідування пологового будинку.

Юрій Горбунов і Катя Осадча
Після третіх пологів Катя Осадча вихудла до невпізнаваності

Заради кадру Катя обрала чорну лаконічну сукню, зробила невибагливу зачіску. Своє довге біляве волосся вона просто зібрала в акуратний хвостик. Та фанати примітили дещо інше, а саме як швидко та екстремально схудла артистка.

Користувачі Інстаграму не могли утриматися від коментарів та написали:

  • “По черно-білому фото можна поставити діагноз – анорексія”
  • “Вам би трішки поправитись на 5 кг”
  • “Фото невдале. Декольте виглядае непривабливо”
  • “Якщо цікавить думка пересічного гортача стрічки, то фото невдале, ніби живіт болить, а ч/б декольте геть невдало виглядає, Ви розкішна жінка, і ці фото не дуже”

Втім дружина Горбунова на негатив і псевдо-діагнози не відповідає. Осадча тактовно промовчала та вирішила не вступати у діалог з хейтерами.

Як змінювалася Катя Осадча?

На екрані вона вже так давно і стала такою рідною глядачеві, що важко й згадати, як виглядала Катерина на початку кар’єри. Цікаво, але на телебачення вона прийшла вперше далеко не у ролі світської хронікерки.

Катя Осадча у молодості. Архівне фото.

Худенька та тендітна, вона стала позаштатною репортеркою на Першому національному. Лише у 2005 році її запросили на телеканал “Тоніс” вести інформаційну передачу про знаменитостей.

Катя Осадча у молодості. Архівне фото.

До речі, вже тоді Катя була мамою і пологи, як ми бачимо взагалі не змінили її зовнішність. Навіть друга вагітність пройшла для глядачів непомітно.

Схожі статті