Ксенія Мішина остаточно забула Олександра Еллерта і бурхливо відгуляла дівич-вечір: “В компанії 5 хлопців”

Популярна українська акторка, переможниця «Танців з зірками» та головна героїня найпершої "Холостячки" Ксенія Мішина показала фото з бурхливого дівич-вечора, який відгуляла в компанії п'ятьох хлопців. Схоже, що після розставання з Олександром Еллертом зірка анітрохи не сумує.

Особисте життя Ксенії Мішиної перестало бути таємницею з моменту її участі в “Холостячці”. Як головна героїня проєкту, знаменитість на очах у всієї країни шукала своє кохання, яким став гуморист студії “Квартал-95” Олександр Еллерт.

Відносини пари розвивалися стрімко, адже вже за кілька днів після фіналу вони почали жити разом. Закохані не приховували від фанатів планів на спільне майбутнє і навіть весілля. Втім, вони так і не збулися – перед річницею стосунків Мішина покинула Еллерта, не пояснюючи конкретних причин такого рішення. Зрозумілим було лише те, що завинив саме Олександр.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Олександр Еллерт та Ксенія Мішина розійшлися

Пробачення і другий шанс чоловік намагався завоювати романтичними сюрпризами, які зрештою влаштовував не дарма – екс-холостячка возз’єдналася з переможцем реаліті. Цю подію вони відсвяткували польотом на вертольоті, після чого повідомили, що більше ділитися подробицями стосунків з широким загалом не будуть.

Втім, вже годом після цього під час відповідей на питання підписників Ксенія зізналася, що вони знову не разом. І схоже, що остаточно, адже в Інстаграмі Мішиної з’явився новий пост з подорожі до Карпат, яку вона назвала дівич-вечором:

“Це був приголомшливий дівич-вечір, щоправда в компанії 5 хлопців. Ну а якщо серйозно, то за останні 4 дні було так багато крутих моментів, що прямо зараз мені здається, це один з найкращих періодів останніх місяців. Жити в лісі – це ні з чим не зрівняний досвід. Не дарма говорять, що гори не терплять брехні”, – пише акторка.

Очевидно, серед тих п’яти хлопців Еллерта не було, і це може бути остаточною крапкою у їхній романтичній історії.

Схожі статті