Наташа Корольова після зізнання про існування позашлюбної дочки показала крихітку: “Копія мама”

Відома співачка Наташа Корольова нещодавно вперше зізналася, що має позашлюбну дочку, батько якої не Тарзан. Новина була повною несподіванкою і для нього, а тепер артистка виклала в мережу кадри, де тримає на руках маленьку темношкіру дівчинку. Як вважають фанати, крихітка – копія Наталі.

Восени Наташа Корольова ошелешила шанувальників та рідних зізнанням про існування позашлюбної доньки. Виявилося, що знаменитість віддала свою яйцеклітину другу, який давно мріяв стати батьком. Дитину виносила і народила сурогатна матір. Ось вже кілька років, за словами співачки, в Америці підростає дівчинка, біологічною мамою якої є вона.

Наташа про це розповіла в рамках програми “Секрет на мільйон”, а коли Сергій Глушко почув новину, закотив справжню істерику – скочив з дивану, ледь не перевернув стілець, почав рвати на собі сорочку. Схоже, Тарзан був неабияк здивований, розгублений і водночас ображений на зіркову дружину.

Дитина “на стороні” стала такою ж несподіванкою і для мами артистки Людмили Поривай. Після зізнання дочки жінці знадобилося заспокійливе, адже вона живе в одній країні з рідною онучкою, про існування якої навіть не підозрювала.

Тарзан і Наташа Корольова у студії шоу Секрет на мільйон
Тарзан розлютився, коли дізнався про позашлюбну дочку Наташі Корольової

Новим приводом для обговорень стала публікація Наташі Корольової в Інстаграмі. Так, виконавиця виклала архівний відеощоденник з подорожі до Африки. На першому ролику співачка показала, як тримає на руках маленьку темношкіру дівчинку. Під час зворушливої зустрічі знаменитість сказала:

“Ось вона, маленька дівчинка, яка зараз сидить у мене на ручках. Вона така солодка!”.

У дописі Корольова подякувала долі за те, що в її житті був такий унікальний досвід, а коментатори розтанули від розчулення і зазначили, до дитина схожа на Наталю:

  • “Це ваша дочка?”;
  • “Копія Наталія, тільки смугла”;
  • “Дівчинка схожа на Наташу. Ну вилита…”;
  • “Копія мама”;
  • “Ще одна донька?”, – пишуть фоловери.
Наташа Корольова взяла на руки маленьку дівчинку, яку вважають її позашлюбною дочкою
Наташа Корольова взяла на руки маленьку дівчинку, яку вважають її позашлюбною дочкою

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.