Олександр Пономарьов та Дзідзьо закохалися в одну й ту саму жінку: “Ретельно тримають в таємниці”

Неочікувано для всієї української публіки, Олександр Пономарьов та Михайло Хома (Дзідзьо) підготували для своїх фанатів неймовірну історію. Зйомки та ідея суворо трималися в таємниці, а на шанувальників творчості Михайла можливо чекає справжня сенсація.

Коли Михайло Хома, більше відомий під псевдонімом Дзідзьо, виходить на сцену для виконання серйозних композицій, що зазвичай відбувається на не менш серйозних заходах, уся країна затримує подих. Адже в цей момент чоловік постає у зовсім іншому світлі — не як гуморист, а як ліричний, або навіть драматичний герой. На просторах мережі постійно з’являються коментарі, які виражають шкоду щодо обраного зіркою амплуа. Тому що виконуючи серйозні композиції, артист може показати усю силу свого голосу.

В Олександра Пономарьова була ще одна донька, яку він втратив 9 років тому
Олександр Пономарьов та Дзідзьо закохалися в одну й ту саму жінку

Олександр Пономарьов та Дзідзьо закохалися в одну й ту саму жінку

На днях стало відомо, що Олександр Пономарьов та Михайло Хома підготували для фанатів сюрприз. В цей раз вони заспівають дуетом, і до того ж романс.

Це незвичайний формат для обох артистів, який зовсім не підходить для ротацій на радіо, але полюбиться публіці.

“Дві зірки українського шоубізу зізнаватимуться у коханні одній жінці. Вона віолончелістка, але як виглядає все це знімальна група ретельно тримають у таємниці”, – говориться у сюжеті новин від телеканалу ICTV.

Олександр Пономарьов вже охоче ділиться інтригуючими деталями. Наприклад, стало відомо, зйомки відбувалися в арт-галереї. Судячи з того, що у титрах до композиції і кліпу виступає саме Михайло Хома, співак можливо буде розвиватися одразу в двох образах.

Фанати вже з нетерпінням чекають на цю роботу, адже неодноразово говорили про бажання туди справжній голос Дзідзьо. А в поєднанні з вокалом Олександра Пономарьова це буде неймовірний хіт.

Схожі статті