Дружина Григорія Решетніка Христина розповіла про чергове майбутнє поповнення: “Через два тижні з’явиться”

Дружина популярного телеведучого, зірки телеканалу СТБ Григорія Решетніка Христина є уособленням зразкової дружини, матері та подруги. Шоумену вдалося стати експертом щасливого сімейного життя на ділі, що робить його особливо цінним у певних проєктах.

Дружині популярного українського телеведучого Григорія Решетніка Христині вдається поєднувати у собі образи зразкової матері, дружини і навіть блогерки. На подив аудиторії, дівчина всюди встигає. Є інформація, що вона навіть приймає замовлення на приватні заходи для свого чоловіка.

Григорій Решетник з синами
Дружина Григорія Решетніка розповіла про свою вагітність

Тим не менш, пандемія внесла свої корективи, і тепер Христина скаржиться на те, що не витримує напруженого графіку, адже старший син знаходиться на онлайн-навчанні.

Дружина Григорія Решетніка розповіла про свою вагітність

Нещодавно на особистій сторінці Христини в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, у дописі до якої дівчина згадала про той період, коли вона була вагітна третім сином Сашком.

Цікаво, що ця новина застала її зненацька. Тоді Христина разом з чоловіком знаходилася на Мальдівах, побачила аіста і пожартувала, що можливо це знак стосовно її наступної вагітності. І по приїзду до Києва вона дізналася, що вже виношує чергового спадкоємця шоумена.

Христина часто згадує часи, коли була вагітна тим чи іншим сином. І недарма, адже це наймагічніший період у житті жінки — час, коли вона створює нову людину.

Варто відзначити, що пара начебто не збирається зупинятися на трьох дітях, адже Григорій Решетник не може дати чіткої відповіді, чи зупинився він. Зіркове подружжя мріє народити дівчинку, якій, до речі, не буде солодко з трьома старшими братами. Христина доволі часто спекулює на цій темі, інтригуючи мережу неоднозначними натяками, але на даний момент дівчина не повідомляє про плани на ще одне поповнення.

Схожі статті