Пугачова нахабно влізла в життя Орбакайте і не дала їй закрутити роман з Авраамом Руссо: боялася вагітності

Відомий російський співак Авраам Руссо вперше розповів про те, як Примадонна Алла Пугачова влізла у його стосунки з Христиною Орбакайте та стала на заваді їхньому роману. Знаменита матір не хотіла допустити третьої вагітності дочки і робила для цього все можливе.

На початку нульових відносини Христини Орбакайте і Авраама Руссо не обговорювали тільки ледачі. Артисти багато років працювали разом, випускали спільні хіти та неодноразово з’являлися в компанії одне одного на різних світських вечірках. Зірковому дуету приписували службовий роман, і публіка дійсно хотіла, щоб він був.

Сам Руссо не приховує – з дружніх та робочих стосунки з Христиною дійсно могли перерости в романтичні. Орбакайте на той момент переживала болісне розлучення з бізнесменом Русланом Байсаровим, тому могла необдумано завести роман з Авраамом. Саме це турбувало Аллу Борисівну:

“Пугачова переймалася, щоб не закінчилося третьою дитиною. Я б не сказав, що були суто робочі відносини, ми досі дружимо. Якби я був хитрою людиною, я б скористався моментом. Але я ставився до Христини дуже добре”, – розповів Руссо в ефірі програми “Секрет на мільйон”.

Пугачова завадила роману Христини Орбакайте і Авраама Руссо
Пугачова завадила роману Христини Орбакайте і Авраама Руссо

Авраам підкреслив, що свої підозри і хвилювання з приводу особистого життя дочки Примадонна виказувала Йосипу Пригожину, який і передав її слова Руссо. Зрештою гастролі по Америці вирішили долю обох – артисти зустріли в США своє кохання:

“У 2004 році, коли гастролювали по США, в Маямі вона познайомилася з майбутнім чоловіком. Пізніше полетіли до Нью-Йорку і там вже я зустрів свою майбутню дружину”.

Йосип Пригожин розповів Аврааму Руссо про те, що Пугачова боїться його роману з Христиною Орбакайте
Йосип Пригожин розповів Аврааму Руссо про те, що Пугачова боїться його роману з Христиною Орбакайте

Попри те, що роман між Орбакайте і Руссо так і не відбувся, їм вдалося зберегти дружбу, і навіть через роки вони підтримують зв’язок одне з одним.

Детальніше про нинішнього чоловіка Христини, якого вона і зустріла тоді в Штатах, на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.