Переможець Холостячки-2 до участі в шоу зустрічався з Тіною Кароль: у Злати Огнєвіч є серйозна конкурентка

Боротьба за серце співачки Златі Огнєвіч у 2 сезоні "Холостячки" триває. Головній героїні проєкту стає все складніше робити вибір, адже залишилися найкращі, а в мережі вже сперечаються – хто ж саме переможе. Нещодавно з'ясувалося, що один з ймовірних переможців раніше зустрічався з Тіною Кароль.

Після 9 випуску від 12.11.2021 проєкт не покинув ніхто, тож Злата Огнєвіч познайомиться з батьками одразу чотирьох холостяків. Ними стали засновник компанії з виробництва дитячих іграшок Андрій Задворний, айтішник і фрідайвер Андрій Хветкевич, романтичний бізнесмен Максим Тарапата та власник кілінгової фірми Дмитро Шевченко.

Хто залишився у Холостячці після 9 випуску
Хто залишився у Холостячці після 9 випуску

Кожен з них сподівається на взаємність у почуттях зі співачкою, проте вони навіть не підозрюють, що їхню компанію може поповнити вибулий учасник шоу – блогер і психолог Роман Свечкоренко.

Рому Злата залишила без бутоньєрки у 6 випуску, коли дізналася, що він досі офіційно не розлучений з колишньою дружиною. Заяву вони подали ще наприкінці 2020-го, однак через карантинні обмеження засідання постійно переносилися. Огнєвіч, дивлячись в очі чоловікові, сказала, що чекатиме на його повернення після розлучення в будь-який момент, якщо він сам цього захоче.

Злата Огнєвіч і Роман Свечкоренко
Фанати вважають, що переможцем Холостячки зі Златою Огнєвіч стане Роман Свечкоренко

Частина глядачів упевнені, що Свечкоренко повернеться і матиме високі шанси на перемогу, адже він дуже симпатизує Холостячці. Ба більше, його вважають переможцем 2 сезону романтичного реаліті. Натякає на це поява Романа на недавньому концерті Злати Огнєвіч в одному зі столичних клубів, де чоловік намагався не привертати до себе особливої уваги.

Поки фанати сподіваються якомога скоріше знову побачити Рому в проєкті, в мережі з’явилося його архівна світлина 17-річної давності з поп-дівою української естради Тіною Кароль.

Історія цього фото така:

“Колись в далекому 2004-2005 році я був одним з учасників і ведучим програми “Панове нахабники”. Суть передачі полягала в тому, що ми ходили до відомих людей того часу і брали в них інтерв’ю. В один зі знімальних днів ми приїхали брати інтерв’ю у фіналістів конкурсу “Ти – зірка”, де вокалісти боролися за можливість поїхати на Євробачення… Однією з трьох фіналістів була тоді ще 19-річна Тіна, ну а після спілкування ми і сфотографувалися з нею. Якби я розумів, як я тоді виглядав, я б не стріляв очима”, – розповів Свечкоренко.

Переможець Холостячки-2 Роман Свечкоренко і Тіна Кароль
Переможець Холостячки-2 Роман Свечкоренко і Тіна Кароль

Очевидно, Злата Огнєвіч не перша співачка в житті Романа.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.