Донька Олі Полякової Маша дала перший сольний концерт: глядачів майже не було, але копієчку заробити вдалося

Донька української співачки Олі Полякової Маша впевнено крокує до своєї мрії та розвиває музичну кар'єру на гроші своїх батьків. Творчість молодої співачки подобається не всім, але вона вже встигла зробити перші гроші на виступах перед публікою. Всі деталі в статті

Декілька місяців тому Оля Полякова вразила своїх фанатів новиною про те, що її донька Маша також розвиватиме творчу кар’єру. Зважаючи на та, що дівчина раніше ніколи не воліла бути на сцені, повідомлення було раптовим. Тим не менш, усі глядачі одразу ж почали цікавитися, як виглядає виступ доньки Суперблондинки.

Разом з власним гуртом “Шви” Маші вдалося викликати шквал хейту у свою сторону. Через застосування нецензурної лексики у текстах пісень та вокал, який часто переходить на відвертий крик, аудиторія розкритикувала дівчину з наміром більше ніколи не слухати її синглів.

Донька Олі Полякової Маша дала перший сольний концерт

А ввечері 17-го листопада Маша дала свій перший сольний концерт. Дівчина повернулася з матір’ю з Мальдів, і одразу ж дісталася сцени. Подія відбулася у “Теплий ламповий”, а глядачів зібрала зовсім небагато.

Донька Олі Полякової Маша дала перший сольний концерт. Скріншоти сторінки співачки

Якщо подивитися на відео, то видно, що під музику танцює п’ять – десять чоловік. Квиток коштував 150 гривень, тож Марія Полякова все ж таки щось заробила. У мережі жартують, що деякі артисти роками працюють заради власного сольнику, а Полякова вже виступає разом зі Швами, хоча в неї навіть немає фанатів.

Нагадуємо, що на початку тижня дівчина ридала через те, що застрягла на Мальдівах. Маша боялася запізнитися на концерт, але зайвий день проведений на островах ніяк їй не завадив вчасно з’явитися перед публікою. Зіркові мама і донька відпочили додатковий день безоплатно і дісталися дому.

Схожі статті