Ніна Матвієнко розповіла, в яких умовах живе з Тонею, Арсеном Мірзояном і онуками: “Будинок тріщить по швах”

Народна артистка України Ніна Матвієнко на пенсії не нудьгує, адже у своєму заміському будинку живе не сама. Спокій співачки порушують її дочка Тоня Матвієнко і зять Арсен Мірзоян з дочкою Ніною, старша онучка Уляна зі своїм хлопцем, а також син, який повернувся з монастиря.

Ніна Матвієнко останнім часом ділиться з фанатами несподівано особистими подробицями свого життя. Так, нещодавно стало відомо, що артистка виставила чоловіка з хати після 50 років у шлюбі, а тепер чекає, коли від неї з’їдуть Тоня і Арсен з дітьми.

Чому Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян живуть з Ніною Митрофанівною

Вперше Антоніна полишила батьків у 17. Тоді вона вийшла заміж і народила свого первістка, доньку Уляну. Згодом майбутня зірка зрозуміла, що кохання минуло, тож пішла від чоловіка і повернулася додому. З тих пір вона там і живе, туди ж до коханої переїхав Арсен Мірзоян.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян з дочкою живуть в будинку Ніни Митрофанівни

Матвієнко-молодша не приховує – мріє про власне житло, однак поки що можливості придбати його у них немає. Окрім них спільну з Ніною Митрофанівною площу також ділять її старший син і онучка Уляна зі своїм хлопцем.

Народна артистка розповіла, що вдома між нею і Тонею часом стаються конфлікти через те, що вона дає їй жіночі поради, які та слухати не хоче. Ба більше, Ніна Матвієнко зізналася, що молить Бога, аби діти швидше пішли в свою хату.

Як виглядає будинок родини Матвієнко

Співоче сімейство живе в будинку, який раніше належав свекру Ніни Митрофанівни, відомому скульптору Івану Гончару:

“Соромно зізнатися, але будинок тріщить по швах, як ми не намагаємося його ремонтувати. У нас в домі ніколи не було таких грошей, щоб їх можна було відкласти на щось. Вони одразу ж зникали. Багато вкладали в музей Гончара, а на побутові проблеми особливо не звертали уваги”, – сказала зірка в інтерв’ю “Фактам“.

Будинок Ніни Матвієнко, де з нею живуть Тоня, Арсен Мірзоян і онуки
Будинок Ніни Матвієнко, де з нею живуть Тоня, Арсен Мірзоян і онуки

Колись один з телеканалів запросив сімейство Матвієнко взяти участь в будівельному проєкті, в рамках якого їм зробили велику кімнату – Тоніну. За словами Ніни, тепер вона в них найкрасивіша і найзатишніша:

“А на кухні і на 2 поверсі стіни тріснули, штукатурка осипається. Боюся, якщо нічого не робити, то рано чи пізно все може завалитися”.

Артистка зауважує, що знайомі в це не вірять, адже вважають її багатійкою, проте “з комерцією” вона насправді не дуже дружить.

Схожі статті