Юрій Горбунов похизувався зморшками: молода дружина Катя Осадча не соромиться постарілого чоловіка

Юрій Горбунов та Катя Осадча оголосили про свої стосунки у 2017 році. Зараз щасливе подружжя має славу одного з найкрасивіших та найміцніших серед українського шоу-бізнесу. Пара виховує двох синів - старшого Івана та молодшого Данила, який народився наприкінці літа.

Юрій Горбунов славиться як один із найбільш затребуваних телеведучих в Україні. Він став зіркою “Танців з зірками” та “Ліги сміху”. У кадрі шоумен почав працювати ще наприкінці дев’яностих, а через декілька років він став зіркою одного з найуспішніших ранкових шоу “Підйом” разом із Машою Єфросиніною. Їхній дует і досі згадують телеглядачі та називають його легендарним.

Юрій Горбунов та Маша Єфросиніна у часи Підйому
Юрій Горбунов та Маша Єфросиніна у часи Підйому

Ще до початку своєї телевізійної кар’єри Юрій зацікавився світом шоу-бізнесу. Юнаком він мріяв про театр, тож вступив у творчий університет у Києві. Після випускного його мрія збулася – він служив у франківському театрі, де зустрів свою першу дружину, яку звали Людмилою.

З нею телеведучий прожив двадцять років, однак у 2015 році пара прийняла рішення розлучитися. Спільних дітей у подружжя так і не народилося, тож зараз Горбунова з його колишньою практично нічого не пов’язує. Через два роки після розриву стосунків шоумен зробив пропозицію зірці “Світського життя” Каті Осадій.

Юрій Горбунов і Катя Осадча
Юрій Горбунов і Катя Осадча

Нова обраниця подарувала йому двох синів – Івана чотири роки тому та Данила у серпні цього року. Зараз Юрій називає себе надзвичайно щасливою людиною – у нього є дружня родина, кар’єра та улюблені прихильники. У своєму блозі артист ділиться з ними моментами сімейної рутини. Так у новій публікації він показав, як вони з Катею готуються до Нового року.

Дехто з коментаторів відзначив, що Осадча виглядає просто надзвичайно, а ось 51-річний ведучий дещо постарів. Дехто навіть підкреслив, що на фоні красуні-дружини Юрій виглядає обслуговуючим персоналом.

Юрій Горбунов здивував мережу зморшками на обличчі
Юрій Горбунов здивував мережу зморшками на обличчі

Проте більшість користувачів мережі відзначили, що Горбунов і Осадча – надзвичайно красива та позитивна пара, на яку приємно дивитися.

Схожі статті