У чорному бомбері та з прикрасами на руках: імпозантний Олег Винник розповів, кого він дійсно любить

Головний вовк української естради Олег Винник дав нове відверте інтерв'ю, у якому поділився своїми музичними уподобаннями та хобі. Окрім того, артист прикрасив обкладинку глянцевого видання, на якому продемонстрував рокерський образ - чорну куртку та яскраві прикраси на руках.

Український співак Олег Винник – один із найбільш успішних артистів на вітчизняній естраді. Щороку він дає декілька масштабних сольних концертів на найбільших майданчиках країни, окрім того він організовує декілька власних проєктів та пише пісні для себе та колег, зокрема й для своєї дружини Таюне.

Олег встигає активно вести й особистий блог, зніматися в кіно, займатися продюсуванням та прикрашати обкладинки провідних глянцевих видань. Нещодавно він з’явився на свіжий обкладинці одного з українських журналів і дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів про музчні уподобання.

Фото: прес-служба Олега Винника
Фото: прес-служба Олега Винника

Артист розповів, що кожною новою композицією він ділиться у першу чергу зі своїми близькими і тільки після їхнього схвалення наважується показати пісню широкій публіці. Винник підкреслює, що для нього не важлива похвала, він цінує саме конструктивну та об’єктивну критику та думу рідних людей.

Олег також розкрив секрет створення своїх хітів – усі слова він зазвичай записує в нотатки на телефоні. Деякі з них роками залишаються “без діла” та чекають свого часу. А іноді співак записує фрази, які лише з часом поєднує в одну цільну композицію.

Олег Винник
Олег Винник

Поділився улюбленець мільйонів і своїми музичними уподобаннями. За словами виконавця, найбільше він обожнює рок – саме цей стиль він наслідує в одязі та частково в музиці.

“Люблю готичну музику, але не всю, не містично чорну. А ще — оркестрові речі”, – зізнається Олег.

При цьому музикант розповідає, що в його телефоні досить мало пісень – він любить музику, але в нього мало часу на неї, та й після концертів потрібно мінімум вісім годин часу, щоб вуха відпочили від шуму та гучного звуку. Тож насолоджуватися улюбленими композиціями артист просто не встигає.

Схожі статті