Чому Софію Ротару ненавиділи брат та матір її покійного чоловіка: “Толя не збирався квапитися з весіллям”

Сім'я Софії Ротару завжди здавалася ідеальною її фанатам. Але рідний брат покійного чоловіка зірки Анатолія Євдокименко має зовсім інше бачення ситуації. Валерій неодноразово давав інтерв'ю, у якому намагався зіпсувати репутацію артистка, і завжди робив це через розповіді про свого брата.

Валерій Євдокименко не спілкується із Софією Ротару вже майже десять років. Востаннє вони зустрічалися на похороні його брата Анатолія, чоловіка співачки. Після цього їх шляхи розійшлися.

Чому Софію Ротару ненавиділи брат та матір її покійного чоловіка

Стосунки з яким кавалером Софія Ротару ретельно приховує
Чому Софію Ротару ненавиділи брат та матір її покійного чоловіка

Валерій Кирилович зізнається: він не йде на контакт із Софією Михайлівною та її родиною, бо досі не може вибачити їй образу.
Понад два роки тому не стало мами Валерія Кириловича. Від неї залишилася квартира, яку незадовго до смерті жінка переписала на Валерія, свого старшого сина. Яке ж було його здивування, коли одного разу йому зателефонувала Софія Михайлівна і зажадала квартиру собі.

“Моя мама дуже важко хворіла, ми з дружиною купили квартиру поверхом вище, щоб доглядати її. А ось відхід мами в інший світ забезпечила саме Соня! Вони з чоловіком її сестри Ліди приїхали до шпиталю з *** та тортом. Звичайно, їх не пустили. Тоді Соня зчинила таку бучу, що дійшла до Міністерства охорони здоров’я. І під загрозою приїзду комісії бідолашні лікарі виписали мою маму з лікарні, що прискорило її смерть! Та не лише маму вона довела, а й Толю теж”

Більш того, Валерій має власну версію одруження зіркової пари. І згідно цієї версії Анатолій ніколи не бігав за майбутньою знаменитістю, а зробив їй послугу.

“Це лише красива легенда. Нічого такого не було. Толя взагалі ніколи не був обділений жіночою увагою. Красень-хлопець, який мав масу шанувальниць. Толя, наскільки я знаю, не збирався поспішати з весіллям. Якось до мене в кабінет постукала Софія Ротару і з тривогою в голосі каже: “Валерію Кириловичу, ми зібралися одружитися з Толею, а тепер він щось роздумує…” Я одразу дзвоню додому, викладаю все батькові. Він у нас був дуже суворих правил, каже: “Раз Толя обіцяв — має одружитися”. Вся ця історія закінчилася пишним весіллям”, — розповів журналістам Валерій.

Схожі статті