Парад несмаку та викаблучування: як виглядають будинки Камалії, Кіркорова, Баскова та інших зірок

Зірки естради можуть собі дозволили будь-який будинок чи квартиру. Проте інтер'єри деяких з них не вражають прихильників, а навпаки викликають здивування та навіть сміх, на дивлячись на вартість ремонту. Редакція "Сенсації" зібрала найдивніші оздоблення зіркових будинків.

Микола Басков

Будинок Миколи Баскова
Будинок Миколи Баскова

Микола Басков живе в шикарних апартаментах площею в 320 квадратних метрів, які наповнені дорогими меблями, коштовними предметами інтер’єру, колекційним посудом і картинами. У квартирі співака є власна студія та кімната для раритетних предметів. Прихильники артиста не розділяють його любові до шикарного оздоблення та говорять, що така квартира скоріше схожа на старовинний музей, ніж на затишне житло.

Камалія

Будинок Камалії
Будинок Камалії

Співачка Камалія вже 18 років заміжня за мільярдером пакистанського походження Захуром Мохаммадом. Не дивно, що зірка разом із чоловіком може дозволити собі будь-який інтер’єр та будь-яке помешкання. У своєму маєтку артистка власноруч обирала незвичний для багатьох дизайн – виконавиця обожнює яскраві дизайни. Будинок подружжя наповнений золотавим кольором, коштовним камінням та дорогоцінними предметами інтер’єру.

Філіп Кіркоров

Будинок Філіпа Кіркорова
Будинок Філіпа Кіркорова

Король російської естради також живе у шикарному будинку — практично в замку. Кіркоров обожнює  каміння та блискучі поверхності — такий смак у інтер’єрі розділяють далеко не всі прихильники артиста. Тож його домашні фотографії часто підпадають під критику зі сторони користувачів мережі.

Валерій Леонтьєв

Будинок Валерія Леонтьєва
Будинок Валерія Леонтьєва

Співак Валерій Леонтьєв славиться екстравагантним стилем як в одязі, так і в репертуарі. Артист завжди виділявся з-поміж своїх колеш незвичайними костюмами – Валерій міг дозволити собі одягтися навіть у шкіряні шорти для виступу. Свій незвичний смак Леонтьєв підкреслює і в своєму помешканні – як виявилося, він обожнює предмети з леопардовим і тигровим принтом. Подібними речами він оздобив практично увесь свій будинок.

Схожі статті