Нова зірка ТСН Наталія Островська вперше показала батьків: молоді та інтелігентні — гордість ведучої

Нова зірка плюсів Наталія Островська залишається загадкою для українських телеглядачів. Дівчина поки що не встигла відкритися, адже не давала ексклюзивних інтерв'ю і не квапиться розповідати деталі особистого життя на особистій сторінці в Instagram. Але ми дізналися, як виглядають її батьки.

Декілька місяців тому українські глядачі мали задоволення познайомитися з новою ведучою програми новин “ТСН”. Наталія Островська внесла у колектив авторитетного телеканалу особливий шарм.

Наталія Островська вперше показала крихітну доньку
Нова зірка ТСН Наталія Островська вперше показала батьків

Зараз дівчина активно працює над своїм авторитетом та популярністю, яка росте кожного дня. Її мікроблог Instagram налічує все більше і більше підписників. Але усі сенсації вона береже до того дня, коли її аудиторія буде великою та вірною. Наприклад, Наталія обіцяє показати свого чоловіка, але цей матеріал занадто ексклюзивний для маленької кількості переглядів. Островська знається на піарі. І ми матимемо шанс у цьому переконатися.

Нова ведуча ТСН Наталія Островська показала своїх батьків

Однак, якщо попорпатися в архівах на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, можна знайти цінний кадр. На світлині телеведуча постала поруч зі своїми батьками у день її весілля. Варто відмітити, що і мама, і тато дівчини доволі молоді.

Нова зірка ТСН Наталія Островська вперше показала батьків. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Навіть чорно-білий фільтр на знімку не може приховати природної краси жінки, яка дала життя журналістці. Також хочеться звернути увагу на її інтелігентний зовнішній вигляд. Батько Наталі так само не пасе задніх. Вираз обличчя чоловіка видає в ньому дуже добру людину. Та на жаль, ця світлина — єдине, що на даний момент шанувальники можуть дізнатися про батьків нової зірки плюсів.

Телеведуча не приховує своєї любові до сім’ї і гордо демонструє її іншим, тож шанс побачити цих людей ще раз нам обов’язково випаде.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.