Куди зникла зі сцени співачка Міла Нітіч та як вона зараз виглядає: була поставлена в жорсткі умови

Молода і талановита українська співачка Міла Нітіч зійшла на музичний олімп у 2008-му після участі в "Шансі". Вона розпочала співпрацю з відомим продюсером Володимиром Бебешко, однак суперзіркою так і не стала. Де Міла зараз і чи продовжує вона свій творчий шлях?

Свій музичний талант Міла Нітіч успадкувала від батька і бабусі. Вона з дитинства цікавилася музикою і співом – з 8 років вчилася грі на фортепіано, а з 13 почала відвідувати уроки вокалу. Вже в 16 Міла стала вокалісткою естрадно-симфонічного оркестру МВС України, виступи з яким дали юній співачці чудову професійну практику.

Попри любов до музики, після школи Нітіч вступила на спеціальність інженер-педагог і вивчала моделювання швейних виробів. Перший великий крок до мрії Міла зробила у 2008 році, коли поїхала до столиці, аби взяти участь в шоу “Караоке на Майдані”. Їй також вдалося потрапити в проєкт “Шанс” і вийти у фінал, отримавши можливість записати пісню на звукозаписній студії Володимира Бебешка.

Згодом продюсер запропонував Мілі виступити на конкурсі “Нова хвиля”, де вона отримала спецприз від Алли Пугачової у розмірі 50000 доларів. Тоді ж Нітіч розпочала співпрацю з Бебешко.

Алла Пугачова і Міла Нітіч
Алла Пугачова і Міла Нітіч

10 років Міла була підопічною відомого і суворого продюсера, після чого несподівано розійшлися зі скандалом. Коли Нітіч не змогла зібрати на своєму концерті п’ятисот глядачів, Бебешко, за словами співачки, сказав їй, що вона не Алла Пугачова:

“Це був перший раз, коли я сказала, що хочу піти. На що він сказав: “Ну йди, але пісні та ім’я залишаються мені”, – розповідала артистка.

Володимир Бебешко і Міла Нітіч припинили співпрацю зі скандалом
Володимир Бебешко і Міла Нітіч припинили співпрацю зі скандалом

Тоді вона порадилася з адвокатами і зареєструвала за собою торговельну марку Міла Нітіч, закріпивши за собою ім’я і пісні:

“Я була поставлена в ті умови, при яких мала себе так вести. За 10 років життя і співпраці з Володимиром Володимировичем у мене не з’явилося три машини, у мене не з’явилося навіть своєї власної квартири в Києві”, – запевняла зірка.

Міла не приховує – неодноразово просила Бебешка збільшити її процент, однак усі її прохання сприймалися агресивно. Вона зауважила – продюсер ніколи її не обкрадав, але забирав забагато.

Міла Нітіч зараз
Міла Нітіч зараз

У 2021-му Нітіч стала учасницею 11 сезону шоу “Голос країни”, однак до півфіналу не потрапила. Також вона взяла участь в новому проєкті “Співають всі”. Останній кліп датується 2012 роком.

Схожі статті