З тіні вийшла жінка, яка народила дітей Пугачовій і Галкіну: як виглядає справжня матір Лізи та Гаррі

Подружня пара Максима Галкіна і Алли Пугачової у 2013 році стала батьками двійнят Лізи і Гаррі. Публіка досить неоднозначно сприйняла новину про поповнення, адже якщо гумористу на той момент було 37 років, то співачці аж під 70, що стало причиною суперечок і домислів з приводу того, хто є справжньою матір'ю зіркових дітей.

Алла Пугачова і Максим Галкін активно ведуть сторінки у соцмережах, де демонструють справжню сімейну ідилію. Знаменитості щасливі як подружжя і як батьки чудових дочки Лізи та сина Гаррі. Дітлахам пощастило жити у справжньому замку, але при цьому зіркові мама з татом виховують їх скромними і нерозбалуваними.

Факт того, що заради появи дітей на світ Примадонна з коханим вдалися до послуг сурогатної матері, вони ніколи не приховували. Втім, якщо питаннь щодо спорідненості Галкіна зі спадкоємцями у публіки не виникає, то материнство Пугачової досі є приводом для пересудів.

Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми Лізою і Гаррі

Багато людей притримаються думки, що Алла Борисівна не могла надати біологічний матеріал для зачаття, оскільки технології ЕКЗ ще не були розвинені тоді, коли співачка була у репродуктивному віці. Крім того, раніше ім’я жінки, яка виносила парі дітей, не розголошувалося, однак нещодавно вона вперше за усі ці роки вийшла з тіні.

Російські ЗМІ пишуть, що нею стала Олена Шириніна з Казані, яка без проблем віддала малюків, оскільки з самого початку ставилася до вагітності як до роботи. Свою роль в родині Галкіна і Пугачової Олена розцінює як допоміжну та запевняє, що все пройшло в межах укладеної угоди. Сам Максим в минулому зізнавався, що сурогатна матір навіть не знала, чиїх дітей виношує. Зрештою їй заплатили більше обумовленої на початку суми.

До речі, користувачі мережі навіть порівняли зовнішність Олени і Лізи Галкіної. Дехто вважає їх дуже схожими, хоча більшість фанатів все ж бачать в дівчинці риси зіркової мами Алли.

Сурогатна матір Лізи і Гаррі Галкіних
Сурогатна матір Лізи і Гаррі Галкіних

А якщо хочете дізнатися, ким Примадонна бачить доньку в майбутньому, дивіться наступне відео:

Схожі статті