Вже не вагітна Соломія Вітвіцька пригорнула малюка і розповіла від кого він народився: “Устиму 3 місяці”

Популярна українська телеведуча Соломія Вітвіцька вразила підписників фотографією з маленьким хлопчиком, якому лише 3 місяці. У кадрі вона ніжна тримала його перед собою і дивилася в об'єктив. Хто цей малюк і хто його батьки, дізнайтеся у нашій статті.

Особисте життя відомої української телеведучої Соломії Вітвіцької сильно хвилює її фанатів. Не так давно публіка підозрювала жінку в тому, що її шлюб дав тріщину. І варто віддати належне, мала рацію. У січні цього року стало відомо, що Соломія Вітвіцька та її чоловік Влад Кочатков, з яким вони прожили разом 7 років, розлучаються. Причина розриву — тривала криза, вийти з якої не допоміг навіть сімейний психолог.

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком Владом Кочатковим
Соломія Вітвіцька пригорнула малюка і розповіла від кого він народився. Телеведуча з колишнім чоловіком Владом Кочатковим

Зараз екс-подружжя не тільки спілкується, але й дружить. Влад охоче проводжає колишню обраницю на літак, дарує їй квіти і супроводжує на заходах. Варто відмітити, що однією з основних претензій чоловіка до коханої був той факт, що вона його затьмарює.

Соломія Вітвіцька пригорнула малюка і розповіла від кого він народився

А нещодавно Соломії вдалося в черговий раз хвилювати мережу кадром з маленьким хлопчиком. Телеведуча тримала малюка на руках і постала поруч з його мамою.

Соломія Вітвіцька пригорнула малюка і розповіла від кого він народився

З’ясувалося, що дитину звуть Устим, йому всього лиш три місяці. На жаль, це не син зірки, а про майбутні поповнення знаменитість так само як і раніше не говорить ані слова. Про можливого обранця знаменитість також не розповідає. Зараз вона повністю зосереджена на собі і на своєму щасті. Соломія активно подорожує, проводить час з друзями, працює, розважається і так далі. При цьому взаємини з колишнім чоловіком начебто тільки налагоджуються, тому не виключено, що дуже скоро ми почуємо про воз’єднання подружжя.

Схожі статті