Катерина Кухар повідомила про появу малюка від Стоянова: “Поповнив нашу сім’ю третьою дитиною”

Прима-балерина українського театру Катерина Кухар розповіла прекрасну новину. У її сім'ї сталося довгоочікуване поповнення. Олександр Стоянов втілив бажання домочадців у життя і зробив їм великий подарунок, у вигляді нового члена їхньої родини. Усі деталі дізнайтеся наші статті.

Зірка українського балету Катерина Кухар поступово відкривається аудиторії, яка спочатку не злюбила її через суворий підхід до суддівства. Але з часом глядачі змогли побачити добре серце і ніжну душу за високими вимогами до танцівників.

Днями прима схвилювала мережу неймовірною новиною. У її родині з’явився новий повноцінний її член.

Катерина Кухар повідомила про появу малюка від Стоянова

Так, нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій балерина представила своїм підписникам нового члена її родини. Про поповнення вона спочатку заговорила в stories, а згодом зробила повноцінний пост.

У ньому вона розповіла, що Олександр Стоянов вирішив зробити ддя неї сюрприз на день народження спільної доньки і подарував собачку. Нового улюбленця вона назвала “дитиною”, і мабуть не дарма, адже маленькі песики потребують до себе так само багато уваги, як і діти. Судячи з усього, танцівниця вже давно мріяла про пухнастика, а сюрприз від голови сім’ї мав подвійний ефект: щасливі і донька, і мама.

Нагадуємо, що не так давно Олександр Стоянов дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів про сварку коханою дружиною. Виявляється, зіркове подружжя ледь не розійшлося через яблуко, яке чоловік не захотів вчасно прибрати зі столу. В результаті, у розпалі сварки вони зіпсували купу особистих речей, і Олександр зібрав валізи та поїхав геть. Тим не менш, конфлікт тривав недовго — Катерина Кухар не може спати без коханого чоловіка.

Схожі статті