Як Камалія провела власну свекруху? Заради весілля з мільярдером Захуром пішла на зухвалий обман

На шляху до щастя інколи нам доводиться робити неоднозначні речі. Спільні таємниці зближують партнерів, але чи правильно вчинили зіркова пара Камалія та Мохаммад Захур. Як саме новостворена сім'я побувала навколо пальця свекруху то чому вдалася до обману?

Колись традиції змусили чоловіка Камалії Мохаммада Захура схилити голову перед батьками та взяти у дружини дівчину, яку вони обрали для нього. У шлюбі с пакистанкою у нього народилося двоє дітей, але щастя він так і не знайшов. Мільярдер розлучився з жінкою, але ні слова не сказав батькам.

Мохаммад Захур та Камалія
Як Камалія провела власну свекруху

Як Камалія провела власну свекруху

Власне, це і стало головною причиною обману, який відбувся після. Багатій зустрів чарівну білявку, захотів пов’язати своє життя з нею, але ситуація була ускладнена тим, що він продовжував робити вигляд, що одружений з першою дружиною. Камалія стала частиною обману і тривалий час приховувала від своєї свекрухи той факт, що вона дружина її сина.

Як виглядає батько Камалії
Як Камалія провела власну свекруху

Втім, приховувати це вічно їм не вдалося. Зіркове подружжя все ж таки вирішило зізнатися мамі Мохаммада. Вона була шокована. Жінка дуже образилася на сина, але вчасно взяла себе до рук та приготувала традиційну вечерю для нової невістки. З тих пір літня пакистанка постійно приїжджає до зіркового сімейства у гості, і може затриматися там на місяць чи два.

Звісно, усі ці події сталися задовго до народження її онучок Арабелли та Мірабелли. Пара чекала на появу спільних дітей майже 10 років, і за цей час встигла залагодити усі проблеми, які тільки могли виникнути на шляху до щасливого сімейного життя. До того ж багатій спілкуються і зі старшими дітьми — Арманом і Танею. Відомо, що спадкоємець мільярдера вчився в Москві, і можливо залишився там, а Таня з мамою, імовірно, перебуває у Великобританії, звідки і починав свій бізнес Захур.

Схожі статті