День синів в українському шоу-бізнесі: як виглядають і чим займаються сини Осадчої, Винника, Мазур та інших

22 листопада в Україні та в світі відзначається чудове сімейне свято – День синів. Ідеальний привід для того, щоб подивитися, якими ростуть діти Каті Осадчої, Сергія Притули, Алла Мазур та українських зірок, чим вони займаються, а також як зіркові батьки їх виховують.

Дізнайтеся, кого виростили собі на заміну найвідоміші українські знаменитості.

Тіна Кароль

Син Тіни Кароль Веніамін вже давно живе і вчиться у Великобританії. Нещодавно на честь 13-річчя хлопчика поп-діва особисто прилетіла до Англії, аби провести цей день разом з іменинником, який вже вищий за маму. Тіна побудувала дружні стосунки з сином, тому Веня не приховує від неї секретів та не боїться ділитися особистим.

Попри те, що Веніамін проживає не в Україні, він оточений українською культурою і з задоволенням її пізнає. Також хлопчик займається фехтуванням, грає на барабанах і фортепіано, полюбляє книги та комп’ютерні ігри.

Катя Осадча

Телеведуча Катя Осадча вже багатодітна мама, і усі троє її дітей – хлопці. Старшому Іллі вже 19, середньому Івану 4, а наймолодшому Данилу всього кілька місяців. Первісток Катерини з’явився на світ у першому шлюбі з бізнесменом і політиком Олегом Поліщуком. Нещодавно Ілля вступив на перший курс Мерілендського університету в США. Нащадок Осадчої вчиться на факультеті програмування.

Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею
Старший син Каті Осадчої Ілля

Двох молодших синів Катя народила шоумену Юрію Горбунову. Батьки намагаються зробити все від себе можливе, аби діти виросли дисциплінованими, всебічно розвиненими і, що головне, щасливими.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами
Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами

Алла Мазур

Ведуча “ТСН. Тиждень” Алла Мазур виховує 13-річного сина Артема. Зірка не приховує – переживати період дорослішання спадкоємця їй нелегко.

У програмі “Сніданок з 1-1” Алла розповідала, що зараз дитину взагалі неможливо вмовити сфотографуватися, але вона поважає його позицію і розуміє, що це цілком нормально у такому віці. Хлопець захоплюється стрибками на трюковому самокаті і вчиться в престижній столичній школі.

Алла Мазур з сином Артемом
Син Алли Мазур Артем

Сергій Притула

Шоумен Сергій Притула також має 13-річного сина, який уникає зайвої публічності. Підлітка звати Дмитро, він абсолютно байдужий до соцмереж і цікавиться грою на ударних.

Син Сергія Притули від першого шлюбу
Син Сергія Притули Дмитро

Олег Винник

Неофіційно, але відомо, що в Олега Винника є 17-річний син Юліан. Хлопець живе у Німеччині, де професійно займається плаванням та демонструє гарні досягнення.

Син Олега Винника Юліан

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.