Олександр Еллерт показав нову дівчину та не приховує великої різниці у віці: “Кохання з першого погляду”

Не так давно стало відомо, що Олександр Еллерт та Ксенія Мішина остаточно порвали стосунки, і шансу на їх возз'єднання вже немає. Обидва намагаються побудувати своє життя одне без одного. Нещодавно комік опублікував фото, яке дуже порадувало його підписників. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Роман гумориста Олександра Еллерта та гумористки Ксенії Мішиної починався на очах у всієї країни. Завдяки романтичному реаліті-шоу Холостячка хлопець мав шанс привернути до себе увагу дівчини, яка сподобалася йому раніше, до кастингу. І не прогадав. Ксенія оцінила старання чоловіка та віддала йому своє серце.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт знову разом
Олександр Еллерт показав нову дівчину та не приховує великої різниці у віці

Але надовго пару не вистачило. Півроку вони намагалися побудувати здорові стосунки і здалися. Їхні дороги остаточно розійшлися, і кожен шукає кохання деінде.

Олександр Еллерт показав нову дівчину

Нещодавно на особистій сторінці Олександра Еллерта в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, в якому він показав, як сидить за столиком у ресторані з донькою свого приятеля. Дівчинка була неймовірно захоплена зустріччю. Маленькій вдавалося настільки жіночно себе поводити, що її батько пожартував на рахунок кохання з першого погляду. Жарти заходили усе далі, і в хід пішла тема великої різниці у віці — аж 20 років.

Олександр Еллерт показав нову дівчину та не приховує великої різниці у віці

Варто відмітити, що поки зірка ніяк не коментує своє особисте життя, і судячи з його сторіз в Instagram, обраниці в нього немає. Теж саме можна сказати і про Ксенію Мішину, яка продовжує життя самотньої матусі. Після розставання колишня пара неодноразово виходила в світ разом. Олександр супроводжував Ксенію на весілля, а також займався разом з нею спортом. Втім, спроби Еллерта відновити стосунки не дали позитивних результатів. Деякі користувачі мережі вважають, що їхній роман був піаром, і не мав ніякого зв’язку з реальністю.

Схожі статті