Як виглядають троє дітей Марічки Падалко від Єгора Соболєва і чому вони все рідше спілкуються з телеведучою?

Марічку Падалко можна вважати справжньою багатодітною мамочкою. Трійко прекрасних дітей виховує легенда "плюсів" разом з коханим чоловіком. Артистка показала, як виросли її малюки та поскаржилася, що чим далі, тим менше вони прагнуть проводити час з батьками.

Марічка Падалко – популярна ведуча, доля якої вражає. Вона починала кар’єру у лихі 1990-2000-ні роки. Профільної освіти у неї не було для роботи на телебаченні, але наполегливості не зайняти. Зірка підкупила телевізійників знанням англійської мови, а ще можливістю виходу в інтернет на зарубіжні сайти. Тоді це була дійсно рідкість. Повідомляла майбутня зірка “плюсів” спортивні рахунки. Згодом професійно зайнялася роботою у кадрі.

Зараз прихильників цікавить не тільки її творчість, а шлях як матусі трійки діток. Як зізнавалася зірка не раз, вона ніколи не думала, що стане багатодітною. З першим обранцем у неї взагалі не було малюків. Свої найкращі творіння показала знаменитість у мережі.

Найстарший серед дітлахів – син Михайло. Він народився у 2007 році. За рік після нього на світ прийшла його сестричка Марія. Згодом, у 2010 Падалко завагітніла донечкою Катюшею.

Марічка розповідає, що зараз з мамою найактивніше проводить час саме молодша дівчинка.

“Мої двоє підлітків вже інші – стримані і дорослі. “Не хвилюйся, мама, нам тут добре, нас багато” – їм відсутність сторонніх розваг частково компенсує родина, і вони не сумують.

Сумую іноді я – від усвідомлення, як швидко ростуть діти”, – меланхолійно написала теледіва.

Артистку засмутило, що під час відпочинку її старші Михайлик і Марійка вирішили відокремлено проводити час. Врешті-решт на те вони і підлітки, аби розвиватися, пробувати самостійне життя і радіти новим відкриттям. Побажаємо ж наснаги цій відомій мамочці у вихованні команди бешкетників.

Схожі статті