Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла про роман з немолодим обранцем: “Зрілі стосунки”

Колишня дружина українського продюсера та репера Олексія Потапенко Ірина Горова дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла про роботу з колишнім чоловіком та нові стосунки. Варто відмітити, що бізнесвумен вперше заговорила про нового обранця. Усі деталі в статті.

Для справжніх фанатів Потапа та Насті Каменських не стала секретом неоднозначна реакція Ірини Горової, коли вона дізналася про зраду чоловіка. Адже її перше інтерв’ю після розлучення говорило саме за себе. Жінка виглядала не зосередженою та не такою веселою, як коли стверджувала, що повністю довіряє своєму чоловіку.

Ірина ГороваВідгуляли весілля
Ірина Горова розповіла про роман з немолодим обранцем

Зараз ті часи далеко позаду, і продюсерка будує особисте життя подалі від камер і сцени. Вона довго не відкривалася журналістам і навіть не натякала на присутність обранця, але настав час, і Ірина зізналася, що перебуває в серйозних стосунках.

Ірина Горова розповіла про роман з немолодим обранцем

Так, в інтерв’ю Маші Єфросиніній Ірина Горова зізналася, що не самотня. У її життя увійшов новий чоловік. При цьому зірка дала зрозуміти — він не молодий, адже з юнаками їй не цікаво. Зараз вона переживає найкращий досвід у її житті, адже ці стосунки значно відрізняються від попередніх.

“У таких стосунках, які в тому ідеальному стані, про які можна тільки мріяти. Це коли за рік ти жодного разу не занервувала. Ось взагалі! Форму не будемо викладати, але це прямо та форма, яка, мені здається, не може бути в 20 років, не може бути в 30. Це якісь зрілі стосунки, коли ти не нервуєш. Не знаю, може, це у мене такий досвід був, що я весь час нервувала”, — розповіла Горова.

Варто відмітити, що колишнє подружжя Ірина та Олексій залишилися у прекрасних стосунках і співпрацюють, як і раніше. Знаменитість заявила, що дружить з обома екс-чоловіками, адже їй пощастило мати справу з хорошими людьми.

Схожі статті