Як живе Ніна Матвієнко у компанії понаїхавшого зятя Мірзояна і доньки Тоні: ділить одну кровать з онучкою

Ніна Матвієнко – справжня легенда української естради. Вона стала тим самим соловейком, який відродив нашу пісню. Лише ця співачка мала сміливість за часів СРСР у репертуарі мати козацькі пісні. Та зараз її життя більше схоже на будні пересічної бабусі. І ось чому.

Ніна Матвієнко. Її називали княжною з інтернату. Завдяки незвичайному голосу, відчуттю ритму та слуху вона пробилася на верх нашої естради. Та на відміну від своїх зіркових колежанок, як от Софія Ротару, Ніна Митрофанівна не нажила палаців.

Ніна Матвієнко виставила чоловіка з хати
Як живе Ніна Матвієнко у компанії понаїхавшого зятя Мірзояна і доньки Тоні

Її основне багатство – це сини, донька і онучки. Саме з ними розділила зірка всі свої останні роки. Донька Тоня разом з чоловіком та дітьми мешкають з мамою. Ось таку милу світлину можна знайти в Інстаграмі Матвієнко-молодшої: практично ідилія. Добра бабуся поруч з маленькою онучкою відпочиває, читаючи казки.

Та за цим невинним фото криється непроста правда. Ніна Матвієнко не приховує, що таке з донькою та зятем співіснування дається їй нелегко.

Легендарна співачка відкрито говорить, що Тоня може поводитися тиранічно. Мама сімейства не приховує, що без конфліктів не обходиться. За словами співачки, її донька відвойовує територію. Втім, разом із цим вона бачить, що Антоніна вже самостійно може вести господарство і не потребує порад з підказками. Зауважила знаменитість і на те, що її не сприймають, як бабусю. Проте, на це вона навіть і не думає ображатися.

Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян та їхня дочка Ніна
Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян та їхня дочка Ніна

Мріє Ніна Митрофанівна про свій особистий простір. Вона вважає, що так буде простіше всім і від душі бажає зятю з донькою врешті-решт знайти свій власний дім.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко змінила стала Мірзоян у 2017 році. У пари є донька, яку назвали на честь відомої бабусі. Дівчинка вже демонструє свій співочий талант. Зауважимо, що для Антоніни – це вже друга дитина, а для Арсена – третя.

Схожі статті