Андрій Данилко скасував концерт через важке захворювання та розкрив деталі: “Все вже йшло до цього”

Популярний український артист Андрій Данилко, який вже багато років виступає під сценічним образом Вєрки Сердючки, в останній момент скасував запланований концерт та пояснив чому. Причиною стали проблеми співака зі здоров'ям, пов'язані з серйозним захворюванням.

Ще кілька років тому Андрій Данилко обмовився в одному з інтерв’ю про хворобу, через яку його вага не стоїть на місці. Пізніше його продюсер Юрій Нікітін розкрив причину проблем зі здоров’ям – справа у депресії. Їх спричинив скандал після “Євробачення” у 2007 році. На той момент Україна підтримувала дружні стосунки з Росією, тому слова приспіву “Раша, гудбай!” в пісні “Dancing Lasha Tumbai” дуже не сподобалися сусідам.

Вєрка Сердючка
Врка Сердючка має проблеми зі здоров’ям

Артист пояснював, що насправді співав “Лаша тумбай”, однак ці аргументи не спрацювали, через що Сердючку почали цькувати в ЗМІ, а російські гастролі відмінилися. Так Андрій впав у депресію і додатково заробив собі гормональний збій.

Останнім часом Данилко є частим гостем оздоровчих центрів, де займається вирішенням проблем зі сном – у нього порушений циркадний ритм. Та виявилося, це ще не усі негаразди, пов’язані зі здоров’ям зірки.

В інтерв’ю каналу “Україна” співак вперше розповів, що завадило його новорічним планам у 2020-му, які зазвичай проходять на сцені в образі запальної Вєрки Сердючки:

“Минулого року ми мали працювати в ОАЕ. Все вже йшло до цього, я завершував роботу в Києві, і тут ми з Інною [Білоконь] розуміємо, що втратили нюх та смак. Ми о третій ночі поїхали робити тести. У результаті ми захворіли, і виступ довелося скасувати”.

Інна Білоконь показала дорослу доньку
Андрій Данилко та Інна Білоконь захворіли

За словами артиста, медсестри тоді навіть попросили сфотографуватися з ними, на що Андрій сказав: “Ну як, з Ви хочете фотографуватися з паличкою в носі?”, – але не відмовив.

У цьому році Данилку надійшло багато пропозицій по роботі, тож це 31 грудня він збирається провести, співаючи.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.