“Я самотнім ніколи не був”: Поплавський показав своїх дружин – поклав око на сільську фельдшерку і студентку

Михайло Поплавський - один із провідних українських артистів та ректор київського університету культури та мистецтв. У зв'язку з останньою посадою шоумена часто підозрюють у романах зі студентками, хоча сам він приховує будь-які подробиці особистого життя. Проте зізнається - серце його зайняте.

Співочий ректор України Михайло Поплавський наважився на відверте інтерв’ю для проєкту “Кава з перцем”. Зокрема шоумен розкрив історію двох своїх шлюбів, про які раніше він практично ніколи не розповідав.

Цікаво, що обох дружин Михайла Михайловича звали Людмилами. Щоправда зустрів він їх у зовсім різний час. Зі своєю першою Людою артист познайомився ще до переїзду в Київ. Жінка працювала сільською фельдшеркою, проте з нею Поплавський прожив разом усього рік. Кохана не розділила бажання чоловіка поїхати вступати до київського університету мистецтв. Тож майбутній ректор вчинив радикально – розлучився.

Михайло Поплавський з першою дружиною
Михайло Поплавський з першою дружиною

Вже під час навчання на студентській дискотеці Михайло Михайлович зустрів свою другу Людмилу. Жінка народила співакові сина. Проте у 2009 році це шлюб також розпався. Як зізнався сам Поплавський, у них з дружиною просто згасли почуття і вони вирішили більше не знущатися один з одного.

Михайло Поплавський з другою дружиною
Михайло Поплавський з другою дружиною

Зараз про особисте життя співочого ректора практично нічого невідомо. Артист зізнався – він не самотній:

“Я самотній ніколи не був і не буду. У любого нормального мужчини є кохана”, – сказав під час інтерв’ю Поплавський.

Також співак зізнається, що не дивлячись на вік, шоумену цього року виповнився 71 рік, на нього й досі заглядаються дівчата та жінки. Поплавський впевнений у собі, стильний та успішний, тож від недостатку уваги не страждає.

Щодо стосунків із студентками Михайло Михайлович говорить різко: він тримає чітку дистанцію та субординацію:

“Я з усіма по-хорошому, я їх заряжаю енергією, вони мене заряжають”, – говорить Поплавський.

Схожі статті